Siber güvenlik çözümlerine odaklanan Gutsy, 51 milyon dolar tohum yatırım aldı

Gutsy'nin 51 milyon dolarlık yatırım turu, YL Ventures ve Mayfield'ın ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti.
Siber güvenlik çözümlerine odaklanan Gutsy, 51 milyon dolar tohum yatırım aldı

İnternet ve teknoloji dünyasının en önemli sorunları arasında yer alan siber güvenliğe odaklanan ABD merkezli Gutsy, yatırım aldığını duyurdu. Gutsy tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 51 milyon dolar tohum yatırım aldı.

Gutsy'nin 51 milyon dolarlık yatırım turu, YL Ventures ve Mayfield'ın ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti. Yatırım turunun diğer katılımcıları ise açıklanmadı. Gutsy tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yatırım, şirket operasyonlarının ve iş kapsamını genişletilmesi için kullanılacak. Yatırım ile birlikte ekibini de büyütecek olan Gutsy, şu an için 24 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Gutsy, 2022 yılında Ben Bernstein, Dima Stopel ve John Morello tarafından kuruldu. Kurucu ekibin 2015 yılında Twistlock isimli bir girişim kurduğunu da ekleyelim. Gutsy kurucuları tarafından kurulan Twistlock, 2019 yılında 410 milyon dolar karşılığında Palo Alto Networks'e satılmıştı.

Odağına siber güvenliği alan bir girişim olarak karşımıza çıkan Gutsy, siber güvenlik ekiplerinin daha iyi kararlar alabilmeleri için gerekli verileri sunuyor. İnsan kaynakları sistemleri, güvenlik açığı yönetim sistemleri, biletleme sistemleri ve Endpoint Detection and Response (EDR) platformları ile entegre olabilen Gutsy, entegre olduğu platformlar üzerinden veri akışı sağlıyor.

Gutsy, sunduğu veri odaklı siber güvenlik platformu ile birlikte siber güvenlik odaklı ekiplerin işini kolaylaştırırken zamandan tasarruf etmelerini de hedefliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.