Yerli girişim Abonesepeti, GoldmanStartups liderliğinde 400 bin dolar yatırım aldı

Abonesepeti, İngiltere merkezli GoldmanStartups liderliğinde Keiretsu Forum Türkiye ve ŞirketOrtağım Melek Yatırım Ağı yatırımcılarının katılımı ile 400 bin dolar yatırım aldı.
Yerli girişim Abonesepeti, GoldmanStartups liderliğinde 400 bin dolar yatırım aldı

Abonelikleri başlatma, yönetme, sonlandırma ve daha fazlasını yapmanıza yardımcı olan abonelik yönetim uygulaması olan Abonesepeti, İngiltere merkezli GoldmanStartups liderliğinde Keiretsu Forum Türkiye ve ŞirketOrtağım Melek Yatırım Ağı yatırımcılarının katılımı ile 400 bin dolar yatırım aldı.

An itibarıyla 250 binin üzerinde kullanıcısı olan Abonesepeti, ilk hizmet başlangıcından abonelik iptal sürecine kadar tüm aboneliklerinizi tek bir yerden planlayıp, izleyip, optimize ederek zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlıyor. Girişim sayesinde doğru abonelik başlatmak için karşılaştırma yapabiliyor, faturalarınızı ödeyebiliyor, evinizin daskını aracınızın kaskosunu yapabileceğiniz gibi, hızlıca araç kiralama da yapabiliyorsunuz. Ayrıca kullanmadığınız aboneliğinizi Abonesepeti kolay iptal servisini kullanarak iptal etmek de mümkün.

Abonesepeti, bugün mobil, internet, TV, güvenlik gibi 12 farklı kategoride 30’dan fazla marka ile eş zamanlı çalışıyor. 34 bin ile başladığı müşteri sayısı bugün 250 bin olan uygulama, 2024 yılı içinde uygulamaları ve banka anlaşmaları ile birlikte 2 milyonun üzerinde kullanıcı hedefliyor.

Deniz Okumuş tarafından kurulan Abonesepeti’ne 2017 yılında Müjgan Aydın ve 2019 yılında ise Serkan Türkoğlu kurucu ortak olarak ekibe dahil oldu.

Abonesepeti'nin kurucu ortağı Deniz Okumuş, şu an iOS, Android, WebApp üzerinden hizmet sağladıklarını; bu ay itibarıyla 12 milyondan fazla İşCep kullanıcısının Abonesepeti’ni Türkiye İş Bankası Mobil Bankacılık uygulaması içerisinde kullanmaya başlayacağını açıkladı.

Okumuş, "Bu yatırımla birlikte, kullanıcılarımıza daha iyi hizmet sunmak için odaklanacağımız konu, abonelik hizmet başlangıcından, iptal sürecine kadar tüm abonelik işlemlerinin dijitalde uçtan uca tamamlamalarını sağlamak olacaktır. Bu doğrultuda, abonelik hizmeti sunan bütün kurumlar ile eş zamanlı çalışacak sistemlerimizi kusursuz bir hale getireceğiz. Visa Innovation Program’a dahil olduk ve yakın gelecekte Abonesepeti Cüzdan'ı canlıya almış olacağız. Böylelikle Abonesepeti sadece aboneliklerimizi değil, abonelik bütçelerinizi de yöneteceğiniz bir fintech app’e dönüşecektir. Gelecekte pazar büyüklüğü 1 trilyon doların üzerinde olan fintech pazarında global bir oyuncu olmayı hedeflemekteyiz.” dedi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.