Google Drive, yeni Hareket akışını duyurdu

Hareket (activity) akışı, tüm erişim isteklerini, yakın zamanda yapılan yorumları ve onayları tek bir alanda görmenizi sağlayacak. 
Google Drive, yeni Hareket akışını duyurdu

Google Drive yeni bir Hareket (activity) akışına kavuşuyor. Hareket akışı, tüm erişim isteklerini, yakın zamanda yapılan yorumları ve onayları tek bir alanda görmenizi sağlayacak. 

Google'ın aktardıklarına göre Hareket akışı, yakın zamanda gerçekleşen dosya hareketlerini gösterirken, söz konusu sayfa üzerinden imkan dahilindeyse eyleme geçmenizi mümkün kılacak. 

Hareket sayfasının sol kısmında dosya adı yazarken, hemen yanında dosya ile ilgili hareketler yer alacak. Sağ kısımda ise eyleme geçmenizi sağlayan bağlantı düğmeleri bulunacak. Bu düğmeler üzerinden erişim verebilecek, izin ya da onayları görüntüleyebilecek, yorumları açabileceksiniz. 

Hareket sekmesinde yer alan yorumlar 30 günü kapsamakta. Yorumlarla ilgili öğeleri, bildirimlere aboneyseniz, yorum dizisine katılıyorsanız ve o dosya içindeki bir yorumda adınız geçiyorsa görüntüleyebileceksiniz. 

Priority ve Workspace arasında yer alan Hareket akışı, tek başına bir sayfa görünümüne sahip olacak. Önümüzdeki haftalarda yayına alınacak olan özellik tüm Workspace müşterilerinin ilgisine sunulacak.

Düzenli olarak Google Dokümanlar üzerinde çalışan kullanıcılar, şimdiye kadar e-posta bildirimleri ya da push bildirimler ile süreci yönetmekteydi. Şirket, Hareket akışı ile kullanıcı deneyimini daha ileri bir seviyeye taşımış oldu. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.