Kerem Tiryakioğlu, flexigo'nun kurumsal ulaşım çözümlerini anlattı

flexigo kurucu ortağı ve CEO'su Kerem Tiryakioğlu, "Kurumsal ulaşım ihtiyaçlarının dijital dönüşümü ile çalışan memnuniyetini artırma" sunumu ile sahnedeydi.
Kerem Tiryakioğlu, flexigo'nun kurumsal ulaşım çözümlerini anlattı

New HR Summit 2023'te dijital dönüşümden yapay zekaya, yetenek yönetiminden liderliğe birçok konu gündemimizde olmaya devam ediyor. Konferansımız son hızda devam ederken flexigo kurucu ortağı ve CEO'su Kerem Tiryakioğlu da "Kurumsal ulaşım ihtiyaçlarının dijital dönüşümü ile çalışan memnuniyetini artırma" sunumu ile sahnedeydi.

Kerem Tiryakioğlu, flexigo'nun 7 sene kadar önce TEB talebi ile proje olarak çıktığını belirtti. Daha sonra bu proje ürünleştirildi ve Türkiye'de birçok kurumsal firma ile çalışıyorlar. Kurumsal ulaşımın super app'i olma vizyonu ile ürün gelitşirmeye devam ediyorlar. 2 sene önce ABD açılımını gerçekleştiren flexigo, birçok global firma ile de çalışıyor. 

Kurumsal ulaşım, bir çalışanın sabah evden çıkıp eve dönünceye kadar geçirdiği süreç ve bunun parçaları olarak tanımlanıyor. Bu kapsamda farklı çözümler kullanılabilirken flexigo tüm alternatifleri tek yerden yönetiyor. Maaş skalası, kurumun sağladığı esnek çalışma genelde sabit olsa da Tiryakioğlu ulaşımın oldukça değişken bir parça olduğunu belirtiyor. 

Hibrit çalışma ile oldukça kompleks bir hale dönüşen kurumsal ulaşıma flexigo alternatif çözümler sunuyor. Bunun faydası ise yönetilebilirlik, erişilebilirlik ve ölçümlenebilirlik olarak açıklanabiliyor. 

flexigo neler sunuyor?

Ana tarafta İK yazılımlarına entegre olup çalışan işe girdiği anda bir hoş geldin e-postası ile flexigo'dan çalışana bahsediliyor. Daha sonra mobil uygulama üzerinden kayıt gerçekleştiriliyor ve kişi evini işaretliyor. Böylelikle kişinin evi etrafındaki servis network'ü aktif hale geliyor. Yani kişi kendi servisini kendi ayarlıyor da diyebiliriz. 

flexigo, çalışana sabit yerine talep bazlı güzergah sunuyor ve bu şekilde kişinin hem işe hem de evine ulaşırken araçta geçireceği süreyi kısaltıyor. Bu sistemin ilk olarak ABD'de yayına aldığının da altını çizelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.