Gökhan Erdoğdu, insan kaynaklarında dijital dönüşümü anlattı

Gökhan Erdoğdu, başarılı bir dijital dönüşümün sadece firmanın büyüklüğüne değil, aynı zamanda vizyoner bakış açısına sahip olmasına bağlı olduğunu söyledi.
Gökhan Erdoğdu, insan kaynaklarında dijital dönüşümü anlattı

İnsan Kaynakları sektörünün nabzını tutan New HR Summit 2023, MechSoft Türkiye Kurucu Ortağı Gökhan Erdoğdu tarafından gerçekleştirilen İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüme Vizyoner Bir Yaklaşım sunumuyla devam ediyor. 

Gökhan Erdoğdu, birçok firmanın dijital dönüşümün temellerini attığını belirterek sözlerine başladı. Erdoğdu, başarılı bir dönüşümün sadece firmanın büyüklüğüne değil, aynı zamanda vizyoner bakış açısına sahip olmasına bağlı olduğunu söyledi. Bunu, dijital dönüşüm projelerinin başarısını belirleyen temel unsurlar arasında gösterdi.

Erdoğdu, çalışan deneyiminin, günümüz iş dünyasında sıkça konuşulan ve üzerinde durulan bir konu olduğunu belirtti. Covid-19 pandemisiyle iç müşterileri yani çalışanları mutlu etmek ve memnun tutmak daha da önem kazandığını hatırattı. Şirketlerin yetenekli çalışanları ellerinde tutabilmek ve yeni yetenekleri çekmek için yatırımlarını sürdürdüğünü kaydederek artık çalışanların şirketin ayakta kalabilmesi için kritik bir faktör olduğunu söyledi.

MechSoft'un CloudOffix çözümü

MechSoft'un CloudOffix çözümünden bahsetti. Bu platformun müşteri merkezli bir platform olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: "Müşteriden kasıt hem iç müşteri hem de personelleriniz olan iç müşteriler. Bir bilgiyi bulmak için tek ihtiyacınız müşterilerinize bakmak. CloudOffix'in doğuştan entegre çözümleri sayesinde, her bir ihtiyacınız için ayrı ayrı çözümler kullanmak zorunda olmayacaksınız" diye konuştu.

CloudOffix'in kullanımı kolay bir inovasyon platformu olarak öne çıktığını ve müşteri deneyimi konusunda tek bir çatı altında birleştirdiğini söyledi.

Şirketin bir diğer çözümü HR Cloud ise işe alım sürecinden çıkış işlemlerine kadar birçok HR ihtiyacını karşılayan geniş bir ürün yelpazesi sunduğunu ifade etti. Dijital dönüşüm, iş dünyasında giderek daha fazla önem kazandığını ve çalışan deneyimini geliştirmek için teknolojinin kullanılması kaçınılmaz bir gereklilik haline geldiğini söyledi. 

Ayrıca, mükemmel bir çalışan deneyimi sunmak için yapay zeka da önemli bir rol oynadığını kaydeden Erdoğdu, yapay zekanın eğitilmiş veriler sayesinde soruları yanıtlayabilir ve yorumlayabilir hale getirdiğini söyledi ve ekledi: "Bu nedenle, yapay zeka artık daha erişilebilir ve popüler bir konsept haline geldi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.