Cerebrum Tech'ten kendi chatbot'unuzu oluşturmanızı sağlayan yapay zeka aracı: Cere Insight

Cere Insight, çoklu dosya desteği ile yüklenen uzun belgeleri ve web sitesi içeriklerini özetleyebiliyor.
Cerebrum Tech'ten kendi chatbot'unuzu oluşturmanızı sağlayan yapay zeka aracı: Cere Insight

Girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech, çalışma hayatını kolaylaştıracak yapay zeka aracı Cere Insight’ı kullanıcıların ilgisine sundu. Cere Insight, çoklu dosya desteği ile yüklenen uzun belgeleri ve web sitesi içeriklerini özetleyebiliyor. Ayrıca ürün, büyük veri setlerinden iç görüler oluşturabiliyor. 

Kodlama bilgisi gerektirmeyen ürün, büyük/geniş dil modellerinden (LLM) yararlanıyor. Ayrıca Cere Insight, web entegrasyonuyla özelleştirilebilir chatbot oluşturma imkanı sunuyor. Araç, kurumsal şirketlerin yanı sıra akademisyenler, araştırmacılar, hukukçular, küçük işletmeler ya da içerik üreticileri tarafından kullanılabiliyor. 

Cerebrum Tech'in yapay zeka, IoT, akıllı şehirler, oyun geliştirme gibi inovatif teknolojiler üzerine faaliyet gösteren bir girişimcilik stüdyosu olduğunu hatırlatalım.  Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Veri çokluğu ve karmaşıklığı nedeniyle, veri toplama ve verilerdeki örüntülerin analizi sonucu iç görü oluşturma süreçleri günümüzde çalışanların en çok zamanını alan konulardan biri. Cere Insight ile bu süreçler dakikalar içinde tamamlanıyor ve zamanınızı daha verimli kullanma fırsatı yakalıyorsunuz. Basit komutlar ile ihtiyaca göre eğitilebilen ve özelleştirilebilen chatbot'lar, web sitesi/sosyal medya entegrasyonu ile e-ticaretten pazarlamaya, sağlık hizmetlerinden insan kaynaklarına, akademik ve bilimsel çalışmalardan kurum içi eğitimlere akla gelebilecek her alanda geniş bir kullanım olanağı sağlıyor. Tüm bu özellikleriyle Cere Insight’ı sadece kurumsal şirketler ve çalışanları için değil araştırma ve analiz üzerine çalışan herkes için çok büyük kolaylıklar sunan etkili bir yapay zeka aracı olarak kullanıcı deneyimine sunuyoruz” 

Belgeler ve basit komutlarla ihtiyaca göre eğitilebiliyor

Akıllı Belge Özetleme yeteneğine sahip olan Cere Insight, çoklu dosya türü desteğiyle uzun belgeleri kısa sürede özetleyebiliyor. Aynı şekilde bu verilerden iç görüler oluşturabiliyor. Birçok farklı dili anlayabilen Cere Insight’a web sitesi içerikleri de yüklenebiliyor. Cere Insight’ın kullanım senaryoları arasında pazarlama, halkla ilişkiler, insan kaynakları ya da metin yazarlığı gibi alanlar yer almakta.

Kuruluşlar, Cere Insight ile müşteri ihtiyaçlarını tahmin edebilme şansına da sahip oluyor. Ayrıca Cere Insight, kurum istek ve ihtiyaçlarına göre ek özellik olarak sonradan eklenebilen duygu analizi özelliği ile verilerin arkasındaki anlamı ve duyguyu analiz ediyor. Böylece müşterilerin yaşadıkları sorunları ve tercihlerini anlayabiliyor. Aynı şekilde pazarlama stratejileri ve kampanyalar oluşturulmasında destek sunuyor.  

Cere Insight'ın kodlama bilgisi gerekmeksizin markaya özel olarak eğitilebilen ve özelleştirilebilen chatbot'ların oluşturulmasına tanıdığını söyleyebiliriz. Şirketin marka sesine uygun olarak eğitilen chatbot'lar, mobil uygulamalar ve web siteleri entegre edilebiliyor. Bu chatbot'lar, sadece müşteri desteği sunmakla kalmıyor, ürünler hakkında detaylı bilgi sağlayarak satışı da destekleyici bir rol benimsiyor. Bunlara ek olarak, Cere Insight ile oluşturulan chatbot’a pdf kitaplığını yükleyen bir kullanıcı istediği an ihtiyacı olan bilgiye chatbot’a sorarak ulaşabiliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.