HRtech girişimi Kenjo, 8.8 milyon euro yatırım aldı

Kenjo'nun yazılım çözümleri, imalat, sağlık, lojistik ve perakende gibi çeşitli sektörlerde çalışanların işlerini daha verimli bir şekilde yönetmelerine imkan sağlıyor.
HRtech girişimi Kenjo, 8.8 milyon euro yatırım aldı

HRtech girişimi Kenjo, 8.8 milyon euro yatırım aldı. A serisi yatırım turu, Hi Inov liderliğinde gerçekleşti. Berlin merkezli şirketin yatırım turuna Lightbird, Innovation Nest, Redalpine ve The Delta katıldı. Yatırım sonrasında Hi Inov'un Yönetici Ortağı Wolfgang, şirketin yönetim kuruluna katıldı.

2017 yılında David Padilla tarafından kurulan Kenjo yazılım çözümleri, küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ'lerin) iş gücünün ön hattında, yani doğrudan işlerin yürütüldüğü yerlerde çalışanların özel ihtiyaçlarına odaklanıyor.

Kenjo'nun yazılım çözümleri, imalat, sağlık, lojistik ve perakende gibi çeşitli sektörlerde çalışanların işlerini daha verimli bir şekilde yönetmelerine ve işyeri kültürünü iyileştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Şirket, işletmelerin insan kaynakları yönetimi süreçlerini daha verimli ve etkili hale getirmelerine yardımcı oluyor. Bu, şirketlerin çalışanlarını daha iyi yönetmelerine, iş gücü verimliliğini artırmalarına ve işyeri kültürünü geliştirmelerine olanak tanıyor. Ayrıca, Kenjo önümüzdeki dönemde Avrupa'nın ötesine geçerek özellikle Latin Amerika (LATAM) bölgesinde büyümeyi planlıyor. 

İnsan kaynakları teknolojisi, iş dünyasında önemli bir rol oynuyor. İnsan kaynakları süreçlerini otomatikleştirerek zaman ve kaynak tasarrufu sağlıyor. Veri analitiği ve raporlama araçları sayesinde işletmeler, verilere dayalı stratejik kararlar alıyor. Çalışanların işe alım, eğitim ve geliştirme gibi ihtiyaçlarını daha etkili bir şekilde yönetmeye yardımcı oluyor. Çalışan memnuniyetini ve bağlılığını artırarak işletmelerin rekabet avantajını artırıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.