SPONSORLU

Girişimcilik Ekosistemi Invest-Up Ankara’da Buluşuyor!

Girişimciler ile yatırımcıları bir araya getiren Invest-Up Ankara, Ankara TEKMER’in yeni merkezi, Ankara TEKMER UP’ta katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor.
Girişimcilik Ekosistemi Invest-Up Ankara’da Buluşuyor!

Ankara’nın merkezinde, Yıldırım Kule’de yer alan teknoloji geliştirme merkezi Ankara TEKMER’in, sunduğu hizmetleri ve imkanları zenginleştirmek hedefiyle kurduğu Ankara TEKMER UP, 29 Eylül 2023 tarihinde tüm girişimcileri ve yatırımcıları Invest-Up Ankara etkinliğinde buluşturacak.

LEAP Investment ve Ankara TEKMER iş birliğinde gerçekleşecek olan Invest-Up Ankara, Türkiye’nin önde gelen yatırımcılarına kendi perspektiflerinden gelişmeleri ve deneyimlerini aktarmaları adına bir ortam sağlarken katılımcılar ve girişimciler için de yazılım ve yaratıcı toplulukları tanıma, yatırımcılar ile buluşma imkanı ve aynı zamanda Ankara TEKMER’in sunduğu fırsatları öğrenebilecekleri eşsiz bir networking imkanı sunuyor.

Ankara TEKMER Kurucu Ortağı ve CEO’su İmran Gürakan, “Geçtiğimiz sene yoğun ilgi ve katılımla ilkini gerçekleştirdiğimiz Invest-Up Ankara’ya bu sene daha da yoğun bir talep var. Invest-Up Ankara, girişimcileri ve yatırımcıları Ankara’da bir araya getirerek, Ankara ekosisteminin uzun süredir eksikliğini hissettiği önemli bir açığı kapatıyor. Bu sene de çok önemli konuşmacılar ve moderatörler eşliğinde harika bir program hazırladık. Büyüyen Ankara ekosistemine Ankara TEKMER olarak yeni programlar, ofis imkanları ve etkinlik alanlarımız ile desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” diyor.

Sadece Ankara özelinde değil, Türkiye genelinde pek çok ekosistem oyuncusunun katılım sağlayarak deneyim ve içgörü paylaşımlarını aktaracağı Invest-Up Ankara’da seni neler bekliyor?

Topluluklarla Büyüme Serüveni

Topluluklar değişimi yönlendiren ve hareketi yaratan yapılardır. Ankara TEKMER açıldığı günden beri toplulukların gelişmesine ortam sağlayarak bu hareketin bir parçası olmakta. Panelde, topluluk partnerlerimize mikrofonu uzatarak bu serüvene kulak vereceğiz.

Ekosisteme Değer Katanlar

Ekosistemin gelişimine medya, organizasyon ve yatırım fonu gibi farklı yapılarda katkı sağlayan Webrazzi Kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal’ı ve Melek Yatırımcı Sinan Güler’i ağırlayarak 2 ayrı söyleşide ekosisteme değer katma yolculuklarını dinleyeceğiz.

Yatırımcı Gözünden Ekosistem Gelişmeleri

Girişimcilik ekosisteminin Ankara’daki cazibe merkezi konumunda olan Ankara TEKMER, birçok ulusal ve uluslararası şirkete ve girişimciye ev sahipliği yapmakta. Girişimcilerin büyümeleri adına önemli bir dönüm olma niteliği taşıyan yatırım aşamasını başarılı bir şekilde geçirmelerini önemsiyoruz. Bu sebeple Invet-Up Ankara etkinliğinde Türkiye’nin önde gelen yatırımcılarını ağırlayarak, yatırım dünyasındaki değişimi, yeni normali ve son gelişmeleri GSYF, CVC ve VC gözünden 3 ayrı panelde ele alacağız.

Sözleşmelerde Kazanan Model

Panelimizde yatırım süreçlerinin önemli aşamalarından olan sözleşmeleri ele alıyoruz. Alanında uzman konuşmacıları ağırlayacağımız panelde, yatırım süreçlerinde sözleşmelerde dikkat edilmesi gereken önemli noktaları, girişimciler ve yatırımcılar açısından hukuki süreçleri değerlendirdikleri ve tahkim alternatifleri katılımcılarla paylaşılacak.

Etkinliğin sonunda ise ekosistemin diğer oyuncuları ile tanışabileceğiniz eşsiz networking deneyimi ve keyifli bir kokteyl sizi bekliyor!

Girişimcilik ekosistemin Ankara buluşmasında yerinizi almak için Invest-Up Ankara’ya kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Kayıt Formu: https://forms.gle/2X7WSz5s2i8q54CB7

Tarih: 29 Eylül Cuma

Saat: 16.30-21.00

Konum: Cevizlidere Mah. Mevlana Bulvarı Yıldırım Kule No:221-123 Çankaya/Ankara

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.