İK profesyonellerinin ajandasında neler var? Hepsi New HR Summit 2023'te!

New HR Summit 2023, 6 gün sonra gerçekleşecek! Öncesinde, konferansımızın tüm oturumlarına birlikte göz atıyoruz.
İK profesyonellerinin ajandasında neler var? Hepsi New HR Summit 2023'te!

New HR Summit 2023, 20 Eylül'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Konferansımızda dijital dönüşümden yapay zekaya, yetenek yönetiminden liderliğe birçok konu gündemimizde olacak.

Dijitalleşen iş dünyasında insan kaynakları yönetiminde büyük bir dönüşümün yaşandığı bu dönemde, hem bu dönüşüme hem de İK sektörüne dair merak edilen hemen hemen her konuyu, birbirinden değerli konuşmacılarımız sizlerle paylaşacak. 

Biz de konferansımıza 6 gün kala, tüm oturumlarından detaylarına değinmek istedik. Öncesinde New HR Summit 2023 için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım ve gelin, New HR Summit 2023 oturumlarına birlikte göz atalım.

Günün "İnsan ve kültürü geleceğe hazırlamak" adlı ilk oturumunda Türkiye İş Bankası'ndan Ali Yalçın, gelecekteki iş kültürünün nasıl şekilleneceğini gündeme alacak. İnsan kaynakları profesyonellerinin, iş dünyasının değişen dinamiklerine uyum sağlamak için nasıl hazırlıklar yapması gerektiğine değinecek. "Dijital Araçlarla Değer Yaratmak: Hayata Bağlan!" sunumuyla Turkcell'den Hüseyin Çakmak'ı dinleyeceğiz. Hüseyin Çakmak, bu oturumda dijital araçların kullanımıyla değer yaratmanın ve hayata bağlanmanın önemini vurgulacak. 

"Zaman ve Mekanın Ötesinde İK" oturumunda ise konuşmacılar, Roche'den Banu Gülsün, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'ndan Melis Sökmen, Happy Work Studio'dan Mine Dedekoca ve Henkel'den Pınar Kadırgan olacak. Bu oturumda, uzaktan çalışma, esnek çalışma saatleri gibi konular ele alınacak. İnsan kaynakları profesyonellerinin esneklik ve verimlilik avantajlarından nasıl yararlanabileceği; çalışanlar arasındaki etkileşimin nasıl artırılabileceği ve ekip ruhunun nasıl korunabileceği gündemde olacak. 

Dr. Dieter Veldsman, "Charting the HR Future: Unleashing our potential" adlı oturumda İnsan Kaynakları disiplinindeki gelecek trendleri ve değişimler üzerinde dururken, aynı zamanda işletmelerin gelecekteki başarıları için yetenek ve potansiyel yönetimi stratejilerinin öneminden bahsedecek. 

Yapay zeka teknolojileri ve İK

"Yapay Zeka Teknolojilerinin İK Yönetimine ve İş Gücüne Çarpıcı Etkisi" sunumu ile Layers HR'dan Eray Karakullukçu, yapay zeka teknolojilerinin İK yönetimine olan etkisi ve iş gücüne sağladığı çarpıcı etkileri katılımcılarla paylaşacak. Yapay zeka destekli İK süreçlerinin, işe alım, yetenek yönetimi, performans değerlendirme ve eğitim gibi alanlarda nasıl kullanılabileceğini bizlerle paylaşacak.

"AI'ın İK Üzerindeki Etkisi: Verimlilik, Etik, Sürdürülebilirlik" oturumu Arden Papuççiyan moderatörlüğünde, Softtech'ten Fatih Günaydın ve Consciouslab'den Kayhan Dural'ın katılımı ile gerçekleşecek. Bu oturumda, yapay zekanın İK üzerindeki etkileri daha geniş bir perspektifle ele alınacak. Yapay zeka teknolojilerinin iş gücü verimliliği, etik sorunları ve sürdürülebilirlik üzerindeki etkileri tartışılacak. Yapay zeka kullanımının çeşitli yönlerinin değerlendirildiği oturumda, katılımcılar yapay zekanın getirdiği fırsatları ve potansiyel riskleri anlayacak ve geleceğe yönelik stratejiler geliştirmek için bilgi sahibi olacak.

Mechsoft'tan Gökhan Erdoğdu, "İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüme Vizyoner Bir Yaklaşım" sunumunda dijital dönüşümün insan kaynakları süreçlerine nasıl etkileri olduğu ve İK'nın dijital dönüşümdeki rolü üzerinde duracak. Dijital dönüşüm ile birlikte İK'nın benimsediği yaklaşımlara değinecek.

"HR Sistemleri Nasıl Tasarlanmalı, Neleri Doğru Neleri Yanlış Yapıyoruz?" sunumu ile Peoplise'dan Erhan Güçdemir, katılımcılara İK sistemlerinin doğru şekilde tasarlanması için önemli noktaları vurgulayacak ve yaygın hatalardan kaçınma stratejilerini paylaşacak. Güçdemir, başarılı İK sistemleri örnekleri ile kullanıcı deneyimi, özelleştirme, veri güvenliği, iletişim ve eğitim gibi konularda bilgiler verecek.

McKinsey & Company'den Ezgi Demirdağ Saydağ ve Pırıl Erkul, "Flexible Work and Workplaces" adlı oturumda farklı esnek çalışma modellerini anlatırken bu modellerin avantajları ve dezavantajlarından, çalışanlar üzerindeki etkilerinden ve şirketler için potansiyel faydalarından bahsedecekler. 

Dijital dönüşüm çağında İK

"Kurumsal ulaşım ihtiyaçlarının dijital dönüşümü ile çalışan memnuniyetini artırma" sunumu ile flexigo'dan Kerem Tiryakioğlu, dijital dönüşümün kurumsal ulaşım ihtiyaçları üzerindeki etkileri ve fırsatları ele alacak. Çalışanların günlük ulaşım zorlukları, trafik, park yeri sorunları gibi konulara değinecek.

"Talent Management in the Digital Age: The Intersection of Technology and Human Resources" oturumu Organik Kimya'dan Asuman Akyüz Yorulmaz, GE HealthCare Intercontinental'dan Ehab AbdelHafez ve Amazon'dan Michelle Glendinning'in katılımı ile gerçekleşecek. Oturumda, dijital dönüşümün iş dünyasındaki değişimleri ve bu değişimlerin yetenek yönetimi süreçlerine etkileri gündemde olacak. İnsan kaynakları alanında kullanılan teknolojik çözümler ve sistemler hakkında konuşulacak.

"Çalışan Deneyiminde Unutulmaz Yolculuklar Yaratmak" adlı oturumu Selen Akarçay moderatörlüğünde, Procter & Gamble Türkiye'den Berna Yener Aksu, Trendyol Group'ta Beti Yuhay Almozlino ve Ata Grubu Teknoloji Şirketleri'den Seda Erdem Yılmaz'ın katılımı ile gerçekleşecek. Oturumda çalışan deneyiminin işletmeler için neden önemli olduğu ve başarılı bir çalışan deneyimi stratejisinin şirket performansına nasıl katkı sağladığı üzerinde durulacak. 

Fibabanka'dan Akın Söylemez, Ericsson'dan Ayşegül Ertüreten, Peopleoma'dan Mustafa İçer, SabancıDx'ten Semin Köseoğlu ve Insider'dan Sevil Kayaş Yılmaz "İnsan ile Veriyi Nasıl Dengeleriz?" oturumunda bir araya gelecek. Verinin iş dünyasında ve toplumda nasıl kullanıldığı, insanların veriye erişimi ve kontrolü, veri gizliliği gibi konuların gündemde olacağı oturumda, veri analitiği ve veri odaklı karar alma süreçleri hakkında konuşulacak.

"Sürdürülebilir Başarı ve Dijital Dönüşüm Odağında İnsan Kaynakları Süreç Yönetimi" adlı sunumu ile Vakıf Katılım'dan Ersin Çatalbaş, dijital dönüşümün işletmeler üzerindeki etkileri ve bu dönüşüm sürecinde insan kaynaklarının rolü üzerinde duracak. "Mindfulness ve Şefkatin Gücü: İşyerinde Uyanış" sunumu ile Mindfulness Institute Turkey'den Prof. Dr. Zümra Atalay, mindfulness ve şefkat kavramlarının ne anlama geldiği ve bu kavramların iş yerinde nasıl uygulanabileceğini anlatacak. Ayrıca mindfulness ve şefkat pratiğinin iş performansına nasıl etki ettiği üzerinde duracak.

Kurum kültürü ve liderlik

"Kurumlarda girişim kültürü açmazı" adlı oturumda Ahmet Buğra Ferah'ın konuğu Rebus Danışmanlık'tan Seniha Koçyiğit olacak. Bu oturumda girişim kültürünün kurumlar için neden önemli olduğu ve rekabet avantajı sağlama potansiyeli üzerinde durulurken, kurumlarda girişim kültürünü engelleyen faktörlerin neler olduğuna değinilecek.

Günün "Liderin Haritası: Stratejik Bakış" adlı son oturumunun katılımcıları Crenvo İK'dan Pınar Kutsal, Yıldız Holding'den Bahattin Aydın, Akkök Holding & Akenerji'den Duygu Erzurumlu Cengiz ve Doğan Holding'ten Şebnem Bezmen olacak. Oturumda stratejik düşünme becerilerinin liderlikle ilişkisi ile stratejik planlama süreci ve liderin rolü gündemde olacak. Stratejik bakış açısının bir parçası olarak, liderlerin çevresel analiz yapma ve risk değerlendirmesi yapma becerileri de oturumda konuşulacak. 

Workshop'larda özellikle yapay zeka etkisi konuşulacak

New HR Summit 2023'te ana sahnedeki oturumların yanı sıra "Akademi" salonunda workshop'lara katılma imkanı da bulunuyor.

Bu workshop'larda özellikle yapay zeka ile İK ilişkisi üzerinde durulacak. Eray Karakullukçu, insan kaynaklarında bütünsel dijital dönüşümün önemi ve yapay zekanın iş gücüne olan etkisini anlatacak. Mustafa Dalcı, çalışan deneyiminin yapay zeka ile nasıl artırılabileceğini; Kayhan Dural ise modern İK'da insan dokunuşu ve yapay zekanın birleşimine değinecek. Dural, aynı zamanda ChatGPT gibi araçların günlük görevlerde nasıl devrim yarattığını, daha verimli ve yenilikçi bir İK ortamı için her iki dünyanın en iyilerini nasıl harmanladığını aktaracak.

20 Eylül'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Turkcell  Türkiye İş Bankası

Platin Sponsor

Layers

Altın Sponsorlar

Birebir İngilizce Flexigo

iCard Infinity E-Learning

MechTech Multispor

spiceup

Gümüş Sponsorlar

Logo  Vakıf Katılım

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.