OtoKonfor, kitle fonlaması ile 8 milyon TL yatırım topladı

OtoKonfor tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, kitle fonlama kampanyası ile 190 milyon TL değerleme üzerinden 8 milyon TL yatırım aldı.
OtoKonfor, kitle fonlaması ile 8 milyon TL yatırım topladı

Otomobiller için yerinde periyodik bakım, arıza onarım, akü takviye, yerinde yıkama ve kuaför gibi hizmetler sunan yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan OtoKonfor, Startup Burada üzerinden gerçekleştirdiği kitle fonlama kampanyasını tamamladığını duyurdu.

OtoKonfor tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, kitle fonlama kampanyası ile 190 milyon TL değerleme üzerinden 8 milyon TL yatırım aldı. OtoKonfor'un kitle fonlama kampanyasına 707 yatırımcının katıldığını da ekleyelim. 

Otomobil sahiplerinin otomobil alımlarından sonra araçlarının yaşam döngüsü içerisinde ihtiyaç duyabileceği tüm hizmet gereksinimlerini karşılamak amacıyla kurulmuş dijital bir platform olan OtoKonfor, araç sahiplerinin satış sonrası tüm ihtiyaçlarına tek bir uygulama üzerinden ulaşmalarını hedefliyor.

OtoKonfor’un sunduğu hizmetler arasında araç yıkama, arıza onarım, oto çilingir, akü takviye, yerinde yıkama, çekici, ekspertiz, vergi takibi ve sigorta takibi gibi önemli özellikler de yer alıyor.

OtoKonfor’un marka başkanı Özgün Yalın tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yatırımın yüzde 44’ün pazarlama ve tanıtım faaliyetlerine, yüzde 22’si yazılım geliştirmeye, yüzde 22’si personel giderlerine ve yüzde 12’lik kısmı ise yönetim giderlerine ayrılacak. 

Planladıkları hizmetleri bu yatırım sayesinde çok daha hızlı bir şekilde aktif edeceklerini ve hizmet sağlayıcılarını geliştirip artıracaklarını da belirten Yalın, Startup Burada Platformu üzerinden başarıyla gerçekleştirdikleri kitle fonlama turunda OtoKonfor’u destekleyen tüm yatırımcılarına teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.