Melo App, kitle fonlaması ile 4,46 milyon TL yatırım topladı

Fonbulucu üzerinden kitle fonlama kampanyası gerçekleştiren Melo App, kampanya ile birlikte 4,46 milyon TL yatırım topladı.
Melo App, kitle fonlaması ile 4,46 milyon TL yatırım topladı

Evde hizmet sunabilen freelance güzellik uzmanları ve güzellik salonlarını tek çatıda toplayarak ev, ofis ve otel gibi konumlarda randevu oluşturmanızı sağlayan bir mobil uygulama olarak karşımıza çıkan Melo App, kitle fonlaması üzerinden yatırım aldığını duyurdu.

Fonbulucu üzerinden kitle fonlama kampanyası gerçekleştiren Melo App, kampanya ile birlikte 4,46 milyon TL yatırım aldı. 4,46 milyon TL'lik yatırımın 950 bin TL'sinin Goldman Startups, 400 bin TL'sinin ise şirketin mevcut yatırımcıları arasında bulunan Alesta Yatırım'dan geldiğini de ekleyelim.

Hatırlatmak gerekirse Alesta Yatırım'ın güzellik uzmanları ve kuaförler için pazar yeri olan Meloknows'a 208 bin TL yatırım yaptığını 2020 yılında sizlere aktarmıştık. İstanbul başta olmak üzere 35 şehirde 3 binden fazla sertifikalı profesyonelle hizmet veren Melo App, aldığı yatırımı B2C ve B2B alanlarında pazarlama ve teknolojik geliştirmeler için kullanacak.

Bireysel kullanıcıların yanı sıra kurumsal müşterilere de sahip olan Melo App, önümüzdeki 2 yıl içinde 150 kurumsal müşteriye ve 200 bin kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor. Melo App'in kurumsal müşterileri arasında ise Google Türkiye, Philip Morris ve ING Bank gibi önemli kurumlar yer alıyor.

Önce Türkiye sonrasında ise MENA bölgesine ulaşmayı da hedefleyen girişim, güzellik sektörünün dijital dönüşümünü başlatarak kişisel bakımı hizmetlerini herkes için erişilebilir hale getirmek istiyor. Dilerseniz Melo App uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.