BTM girişimi Bosforas 22.5 milyon TL değerleme üzerinden 2.7 milyon TL yatırım aldı

İTO Perakende Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Yavuz Altun, BTM’nin Bosforas girişimine 22 milyon 500 bin TL değerleme üzerinden 2.7 milyon TL yatırım yaptı.
BTM girişimi Bosforas 22.5 milyon TL değerleme üzerinden 2.7 milyon TL yatırım aldı

İTO Perakende Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Yavuz Altun, BTM’nin Bosforas isimli girişimine 22 milyon 500 bin TL değerleme üzerinden 2.7 milyon TL yatırım yaptı. Bosforas, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) girişimciliği desteklemek amacıyla kurduğu Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi girişimlerinden. 

Bosforas, lojistik ve teknoloji destekli çözümleri ile B2B ticareti kolaylaştırmak ve geliştirmek amacıyla Türkiye ve çeşitli ülkelerde hizmet veren bir B2B e-ticaret platformu olarak faaliyet gösteriyor. Şirket, üretici, dağıtıcı ve toptancıların, ürünlerini dijital pazarlama ve yeni nesil iletişim araçları ile daha geniş kitlelere ve coğrafi alanlara ulaştırabilmesini sağlıyor.

Sunulan özelleştirilmiş lojistik ve finansal çözümlerle KOBİ’lerin toptan ürün ve hizmetlere tek noktadan ulaşmasını mümkün oluyor. Bosforas, bu yatırımdan elde ettiği gelirle global arenadaki varlığını ve bilinirliğini artırmayı planlıyor.

Yapılan bu yatırım ile BTM girişimlerine bu yıl içinde yapılan yatırım değerlemesinin tutarının 1 milyar 66 milyon 278 bin TL’ye ulaştığı belirtildi. BTM girişimlerine BTM’nin kurulduğundan bugüne kadar ise 5 milyar 268 milyon 730 bin TL değerleme üzerinden yatırım yapıldığı kaydedildi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.