Webrazzi Summit 2023'ün indirimli biletleri için son 2 gün!

Webrazzi Summit 2023, bu sene 25 Ekim'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. 
Webrazzi Summit 2023'ün indirimli biletleri için son 2 gün!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2023, bu sene 25 Ekim'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. 

5 farklı salonda takip edeceğimiz Webrazzi Summit 2023'te, mobilden oyuna, yapay zekadan bulut mutfağa, e-ticaretten dijitale herkesi ilgilendirecek konular gündemimizde olacak. Konferansımızda, tercihini online katılımdan yana kullanan katılımcılarımız, aynı fiziksel olarak etkinlik alanında bulunan katılımcılarımız gibi etkinlikteki tüm içeriğe, online fuaye alanına ve networking seçeneklerine erişerek etkinliğin tadını çıkarabilecekler.

1 Eylül'e kadar erken kayıt indiriminden yararlanmak mümkün

Geç kalmadan Webrazzi Summit'te yerinizi ayırtmak ve bunu yaparken de erken kayıt indirimlerinden yararlanmak için son günler olduğunu hatırlatalım. 1 Eylül Cuma gününe kadar alacağınız Webrazzi Summit 2023 biletlerinden indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

An itibarıyla konferansımızın fiziksel tek kişilik biletinin fiyatı 12.500 TL + KDV, en az 3 kişilik grup indirimli bilet kategorisinde tek kişilik bilet fiyatı ise 11.250 TL + KDV. 1 Eylül'den sonra ise fiziksel tek kişilik biletin fiyatı 15.000 TL + KDV'ye, en az 3 kişilik grup indirimli bilet kategorisinde tek kişilik bilet fiyatı ise 13.500 TL + KDV'ye çıkacak. Webrazzi Summit 2023'e online katılım sağlamak isteyenlerin ödeyeceği ücret ise 2.000 TL + KDV

Webrazzi Summit 2023'te geniş networking imkanlarından yararlanmak, aynı zamanda alanında uzman konuşmacılarımızın anlattıklarını dinleyerek merak ettiğiniz soruların cevaplarını öğrenmek için konferansımıza buradan bilet alabilirsiniz. 

25 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Odeabank  Paribu

Turkcell Yandex Ads

Altın Sponsorlar

Adjust  Iventram

Loreal Mastercard

 meiro

Gümüş Sponsorlar

Craftgate  paytr

Teads  Toloka

Unilever

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.