Google Flights, ucuz rezervasyon yaptırmak için en uygun zamanları gösterecek

Google Flights, bundan sonra rezervasyon yaptırmak için fiyatların en düşük olduğu zamanları gösterecek. 
Google Flights, ucuz rezervasyon yaptırmak için en uygun zamanları gösterecek

Google Flights, şimdiye kadar güncel fiyatların düşük, normal ya da yüksek seviyede olup olmadığını kullanıcılara bildiriyordu. Şirketin paylaştığı blog gönderisinde yer alan bilgilere göre; ürün bundan sonra rezervasyon yaptırmak için fiyatların en düşük olduğu zamanları gösterecek. 

Google Flights, aynı rotadaki geçmiş ortalama fiyatları karşılaştırırken, fiyat geçmişi grafiği paylaşmaktaydı. Bunun bir adım ötesine geçen ürün, söz konusu rotada ve belirtilen tarihler arasında fiyatların en düşük olduğu zamanı göstermeye başlayacak. 

Bilgilendirme esnasında en düşük fiyatın yer aldığı tarih aralığını paylaşan Google Flights, aynı şekilde benzer rotalar için ne zaman rezervasyon yaptırmanız gerektiğini de ifade edecek. Ürün, fiyat takibi yapmayı da kolaylaştırıcak. 

Eğer rezervasyon yaptırmak için uygun fiyatlı seçeneklerin bulunduğu zamanlardaysanız, araç, bu sürecin daha ne kadar daha devam edeceğini belirtiyor. Paylaşılacak olan içgörüler bu hafta kullanıma sunuluyor.

Aracın belirttiği tarihler genel olarak uçağın kalkış tarihinden 2 ay öncesini işaret ediyor ya da kimi zaman kalkış tarihinden hemen önce fiyatlarda bir düşüş görülüyor. 

Google'ın 2023 uçak rezervasyonu trendleriyle ilgili paylaştığı verilere göre; yılbaşı özelinde aralık ortasında başlayan seyahatler için en uygun fiyatları ekim başında bulmak mümkün. Bununla beraber, ortalama fiyatlar kalkıştan 71 gün önce en düşük seviyeye inme eğilimi gösteriyor. Genel olarak düşük fiyat aralığı ise kalkıştan 54 ila 78 gün öncesinde gerçekleşiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.