B2B pazar yeri Ghost, B serisi yatırım turunda 30 milyon dolar yatırım aldı

Ghost, B serisi yatırım turunda 30 milyon dolar yatırım aldı. Ghost'un 30 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Cathay Innovation liderliğinde gerçekleşti.
B2B pazar yeri Ghost, B serisi yatırım turunda 30 milyon dolar yatırım aldı

Stok fazlası ürünlerin alınıp satılabildiği online bir pazar yeri olarak karşımıza çıkan Ghost, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Ghost tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 30 milyon dolar yatırım aldı. Ghost'un 30 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Cathay Innovation liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna, Cathay Innovation haricinde ise şirketin mevcut yatırımcıları arasında bulunan Union Square Ventures, Equal Ventures ve Eniac Ventures da katıldı. Ghost tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, ekibin büyütülmesi için kullanılacak.

Hatırlatmak gerekirse Ghost, en son 2022 yılının Temmuz ayında A serisi yatırım turunda 13 milyon dolar yatırım almıştı. Alınan 30 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Ghost girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 68 milyon dolara ulaştı.

Markaların stoklarında yer alan ve satılmayan ürünlerin satılabilmesi için bir pazar yeri sunan Ghost, 2021 yılında Dee Murthy ve Josh Kaplan tarafından Los Angeles'ta kuruldu. Şirketlerin ellerindeki fazla ürünleri satmalarını ve başka şirketlerin ellerindeki fazla ürünleri uygun fiyatlara satın almalarını sağlayan Ghost, B2B bir pazar yeri olarak hizmet veriyor.

Ghost tarafından sunulan pazar yerinde 1000'den fazla şirket yer alıyor. Ghost tarafından aktarılan bilgilere göre platform içinde yer alan ürün sayısı son bir yıl içinde yüzde 500 oranında artış da gösterdi. Ghost platformu içinde ev eşyaları, ayakkabılar, güzellik ve bakım gibi pek çok kategori yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.