BluTV ve Gain abonelik ücretlerine zam yaptı

Yerli dijital yayın platformları BluTV ve Gain'in güncel aylık abonelik ücretleri sırasıyla 99.90 TL ve 99 TL oldu.
BluTV ve Gain abonelik ücretlerine zam yaptı

Mayıs ayında ülkemizdeki dijital yayıncılık platformlarının güncel fiyatlarını sizlerle paylaşmıştık. Platformların güncel fiyatlarında yeni bir değişim söz konusu. Yerli dijital yayın platformları BluTV ve Gain abonelik ücretlerine zam yaptı. Bu kararda, vergi oranlarındaki artışın etkili olduğunu söylemek mümkün.

BluTV ve Gain abonelik ücretlerine gelen zam ile birlikte güncel aylık abonelik ücretleri sırasıyla 99.90 TL ve 99 TL oldu. Hatırlarsanız BluTV en sonra 2022'nin eylül ayında abonelik ücretlerine zam yapmıştı. Gain ise Premium üyelik hizmetinin fiyatlandırmasını aylık 21.90 TL'den başlatmıştı. 

Bu yeni zam ile birlikte 49.90 TL olan BluTV aylık abonelik ücreti, 99.90 TL'ye yükselmiş oldu. Bununla birlikte 34.99 TL olan Gain aylık abonelik ücreti 99 TL'ye yükseldi. 

BluTV'nin yıllık abonelik ücretleri ise 29.90 TL'den 49.90 TL'ye ulaştı. Bu arada Hepsiburada Premium üyeliği kapsamında BluTV için ücretsiz kullanım sunulmakta. Buna ek olarak Gain, hem platforma ilk kez kayıt olan kullanıcılar, hem de Premium aboneliği bulunmayanlar için platforma bir aylığına 1 TL'ye abone olma imkanı tanıyor.

Bundan sonra platformlara kayıt olmak isteyen kullanıcıların, bu yeni fiyat tarifeleri üzerinden ödeme yapacağını belirtelim. Aynı şekilde aylık abonelik planını yenileyecek kullanıcılar da güncel fiyat tarifesine tabi olacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.