90 Saniye'de anlatıyoruz: 17. yaşında Webrazzi

Kısa içerik formatımız 90 Saniye'de 17. yaşını kutlayan Webrazzi'nin dönüm noktalarını paylaşıyoruz.
90 Saniye'de anlatıyoruz: 17. yaşında Webrazzi

2006 yılında Arda Kutsal tarafından kurulan Webrazzi, bu yıl 17. yaşını kutluyor. O günden bugüne 39 binin üzerinde teknoloji haberi yazan Webrazzi’yi yılda 15 milyon insan okuyor ve 400 bin üyeye sahip.

İlk etkinliğini San Fransico’da 24 Nisan 2008 tarihinde bir meetup formatında gerçekleştiren Webrazzi, TechCrunch & Webrazzi MeetUp'ı ile de Silikon Vadisi’nin tanınan isimlerini Türkiye’ye getirdi.

İlerleyen dönemde Webrazzi Summit’in temeli olan etkinlik serisine başlayan şirket, internet ekosisteminin oluşmasının temelini attı. Günümüzde de yılda bir kere gerçekleşmeye devam eden Webrazzi Summit, Türkiye ve dünyadan birçok katılımcıyı ve alanında uzman konuşmacıları ağırlayarak, teknoloji dünyasını bir araya getiriyor.

@webrazzi

90 Saniye'de anlatıyoruz: 17 yılda Webrazzi 2006 yılında Arda Kutsal tarafından kurulan Webrazzi, bu yıl 17. yaşını kutluyor. O günden bugüne 39 binin üzerinde teknoloji haberi yazan Webrazzi’yi yılda 15 milyon insan okuyor ve 400 bin üyeye sahip. #webrazzi #90saniye

♬ orijinal ses - Webrazzi

2013 yılında ilk Avrupa etkinliğini yapan sonrasında ise Londra’da 2 etkinlik gerçekleştiren Webrazzi’nin Avrupa’ya açılması ise önemli bir satın alma ile pekişti. Webrazzi, 2021 yılında Avrupa'nın önde gelen teknoloji medyası Londra merkezli Tech.eu'yu satın aldı. Webrazzi'nin 17. yılında da bir dizi yenilik hazırlığında olduğunu da paylaşalım.

90 Saniye içeriklerimizi Instagram ve TikTok hesaplarımız üzerinden paylaşacağız. Dilerseniz hem bizi Instagram ve TikTok hesaplarımız üzerinden takip edebilir hem de 90 Saniye içeriklerini izleyebilirsiniz. "90 Saniye'de anlatıyoruz: 17 yılda Webrazzi "videomuza Instagram için buradan, TikTok için ise buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.