130 inçlik ekran deneyimi sunan gözlük: TCL NXTWEAR S inceleme

TCL'in genişletilmiş gerçeklik (Extended Reality XR) gözlüğü TCL NXTWEAR S, kullanıcılarına 130 inçlik ekran deneyimi sunabiliyor.

Teknoloji dünyasının geleceği olarak görülen sanal ve artırılmış gerçeklik çözümleri, her geçen gün yeni bir örnek ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. TCL markasının genişletilmiş gerçeklik (Extended Reality XR) gözlüğü olan TCL NXTWEAR S, sunduğu ekran deneyimi ile dikkatleri çekiyor.

TCL NXTWEAR S tasarım özellikleri

TCL NXTWEAR S modelinin teknik özelliklerine geçmeden önce tasarım detaylarından bahsedelim. Dışarıdan bir güneş gözlüğü gibi görünen TCL NXTWEAR S, standart güneş gözlüklerine oranla çok daha kalın ve ağır. Genel olarak plastik bir tasarıma sahip olan NXTWEAR S, 89 gramlık bir ağırlığa sahip.

Üzerinde bulunan ekranlar sayesinde kullanıcısına 130 inçlik oldukça büyük bir ekran sunan TCL NXTWEAR S, 1920 x 1080 piksel çözünürlük sunuyor. 16:9 formatında ekran sunan TCL NXTWEAR S'in ekran yenileme hızı ise 60Hz. TCL NXTWEAR S'in özellikle karanlık ortamlarda oldukça başarılı bir ekran deneyimi sunduğunu ekleyelim.

TCL NXTWEAR S fiyatı

Sadece kablolu olarak kullanılabilen TCL NXTWEAR S, Display Port (DP) özelliğine sahip cihazlar ile kullanılabiliyor. TCL NXTWEAR S'in akıllı telefon, tablet ve laptop gibi cihazlar ile kullanılabildiğini de ekleyelim. TCL AR isimli bir mobil uygulama ile de kullanılabilen TCL NXTWEAR S, gücünü direkt olarak bağlandığı cihazdan alıyor.

Çift hoparlör desteğine de sahip olan NXTWEAR S, uzun kullanımlarda az da olsa ısınabiliyor. Gözlüğün ülkemizdeki satış fiyatı ise 15 bin TL seviyelerinde. TCL NXTWEAR S modelinin tüm detaylarını inceleme videomuzda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.