Yerli fintech KrediKarti.co, 500 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

KKC Finansal Yazılım Teknolojileri'nin 500 bin dolar değerleme üzerinden gerçekleşen tohum öncesi yatırımı, melek yatırımcı Sevda Taner önderliğinde, Sema Sarsar ve Nazan Zeybek’ten geldi.
Yerli fintech KrediKarti.co, 500 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Ülkemizdeki girişim ekosistemimizin en popüler alanlarından biri haline gelen finansal teknoloji girişimleri, yatırım almaya devam ediyor. Finansal teknoloji alanında faaliyet gösteren yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan KKC Finansal Yazılım Teknolojileri, yatırım aldığını duyurdu.

KKC Finansal Yazılım Teknolojileri tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 500 bin dolar değerleme üzerinden tohum öncesi yatırım aldı. KKC Finansal Yazılım Teknolojileri'nin tohum öncesi yatırımı, melek yatırımcı Sevda Taner önderliğinde, Sema Sarsar ve Nazan Zeybek’ten geldi.

Geçtiğimiz Temmuz ayında Cem Dişbudak ve Can Dişbudak tarafından İstanbul merkezli olarak kurulan KKC Finansal Yazılım Teknolojileri'nin ilk ürünü ise KrediKarti.co oldu. Bankalarla kullanıcılar arasında köprü görevi gören KrediKarti.co, KrediKarti.co; kredi kartı, kredi ve bankacılık dikeyinde son kullanıcılara çözümler sunuyor.

Yakın zamanda finansal farkındalık ve finansal ürünler dikeyinde yeni çözümleri de portföyüne eklemeyi planlayan KrediKarti.co, kullanıcılarının kredi kartlarının özelliklerini, yıllık ücretlerini, ilk başvuru kolaylıklarını, faizlerini ve avantajlarını görmelerini sağlıyor.

İlk hedeflerinin kredi kartı ve krediye ulaşımı kolaylaştırmak, sonrasında da yapay zeka destekli finansal teknolojiler üretmek olduğunu söyleyen KKC Finansal Yazılım Teknolojileri kurucu ortağı ve genel müdürü Cem Dişbudak, şimdiden binlerce kullanıcının anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi kartı ve krediye ulaşımını sağladıklarını da ekledi.

Yakın zamanda yurt dışında da faaliyet yürütmeyi hedefleyen KKC Finansal Yazılım Teknolojileri, teknoloji ve insan kaynakları alanında yatırımlar yaparak fintech ekosisteminin önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.