Veri mühendisliği otomasyon platformu Switchboard, 7 milyon dolar yatırım aldı

Switchboard, Ju-kay Kwek ve Michael Manoocheri tarafından faaliyete geçirildi. Şirket, temelde işletmelerin veri odaklı kararlar almasını kolaylaştırıyor.
Veri mühendisliği otomasyon platformu Switchboard, 7 milyon dolar yatırım aldı

Veri mühendisliği otomasyon platformu Switchboard, 7 milyon dolar yatırım aldı. A Serisi yatırım turu, GFT Ventures ve Quest Venture Partners liderliğinde gerçekleşti. San Francisco merkezli şirketin yatırım turunun ardından GFT Ventures Yönetici Ortağı Jeff Herbst ve Quest Venture Partners Yönetici Ortağı Marcus Owaga, şirketin yönetim kuruluna katılacak.

Switchboard, Ju-kay Kwek ve Michael Manoocheri tarafından hayata geçirildi. Şirket, temelde işletmelerin veri odaklı kararlar almasını kolaylaştırıyor. Platform, veri mühendisliği süreçlerini otomatikleştirerek veriye erişimi ve analizini kolaylaştırıyor. Bu, veri mühendislerinin daha verimli ve stratejik görevlere odaklanmalarına olanak tanıyor ve veri odaklı iş kararlarının daha hızlı alınmasına yardımcı oluyor.

İş kullanıcılarının verilere doğrudan erişebilmesini sağlayarak iş kararlarını hızlandırıyor. Verilere daha kolay erişim, iş liderlerinin daha veri odaklı ve bilgi tabanlı kararlar almasını teşvik ediyor. Şirket, SOC uyumlu ve güvenilir veri yönetimi sunarak müşterilerin veri güvenliğini ve bütünlüğünü sağlıyor. Verilerin doğruluğu ve güvenilirliği, işletmelerin karar alma süreçlerinde kritik bir öneme sahip.

Switchboard, veri mühendisliği alanında otomasyon sağlayan bir platform sunması ve veri odaklı iş süreçlerini iyileştirmesi nedeniyle önemli bir rol oynuyor. Şirketin müşterileri arasında DotDashMeredith, OrangeTheory Fitness ve Financial Times gibi şirketler bulunuyor.

Platform, bu ve benzeri müşterilere veri yönetim süreçlerinde daha verimli, etkili ve güvenilir bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Bir taraftan veri mühendislik kaynaklarındaki yükü azaltarak, veri mühendislerinin daha stratejik projelere odaklanmasına imkan tanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.