Apple mağazalarında eve teslimat programı: EasyPay Online Ordering

Apple, perakende mağazalarında müşterilere eve teslimat hizmeti sunacak. EasyPay Online Ordering programı, ağustos ayından itibaren mağazalarda yerini alacak.
Apple mağazalarında eve teslimat programı:  EasyPay Online Ordering

Apple, perakende mağazalarında müşterilere eve teslimat hizmeti sunacak. Apple ile ilgili gelişmeleri aktarmasıyla tanınan Mark Gurman'ın paylaştığı bilgilere göre, çalışanlar, müşterilere ürünü eve servis olarak almaları seçeneğini sunacak. Böylece müşteriler, satın alma sonrasında mağazayı ellerinde ürün ile terk etmek yerine satın aldıkları ürün için doğrudan eve teslimat seçeneğine sahip olacak. 

Bu yeni EasyPay Online Ordering programı, ağustos ayından itibaren mağazalarda yerini alacak. Apple'ın, mağazada eve teslimat hizmeti sunması, daha geniş kapsamlı bir stratejisi değişikliğine gideceğinin sinyalini veriyor olabilir. 

Daha öncesinde Apple mağazası çalışanları, müşterileri online siparişlere teşvik ediyor, müşterilere Apple web sitesi üzerinden sipariş vermeleri için destek oluyordu. Bu yeni program ile Apple, eve teslimat seçeneğini, Apple'ın perakende EasyPay terminalleri ile bir araya getiriyor. 

Mağazadaki müşteri siparişlerinde eve teslimat seçeneğinin artması, önümüzdeki dönemde mağazaların depo alanında da bir küçülme yaratabilir. Müşteriler, mağazadan özellikle iMac gibi yüksek ağırlığa sahip ürünler aldığında, bu ürünleri taşıma zorluğuyla karşılaşmayacak. 

Gurman'ın aktardığına göre, eve teslimat seçeneğinin gündeme gelmesi, Vision Pro'nun piyasaya çıkması ile ilişkili. Vision Pro'nun birbirinden farklı aksesuarları, her mağazanın tüm aksesuarları stokta bulundurmasını zorlaştırabilir. Eve teslimat seçeneği ise mağazaların Vision Pro'yu eksiksiz bir şekilde müşteriye teslim etmesini sağlayacaktır. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.