Veri odaklı çözümler geliştiren Hightouch, 38 milyon dolar yatırım aldı

Hightouch tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, yeni yatırım turunda 38 milyon dolar yatırım aldı. 38 milyon dolarlık yatırım turu, Bain Capital Ventures liderliğinde gerçekleşti.
Veri odaklı çözümler geliştiren Hightouch, 38 milyon dolar yatırım aldı

Şirketlerin farklı sistemlerdeki verilerini senkronize etmelerini sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Hightouch, yatırım aldığını duyurdu. Hightouch tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, yeni yatırım turunda 38 milyon dolar yatırım aldı.

Alınan 38 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Hightouch'ın değerlemesinin 615 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim. 38 milyon dolarlık yatırım turu, Bain Capital Ventures liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Bain Capital Ventures haricinde ise şirketin mevcut yatırımcıları arasında bulunan ICONIQ Capital, Y Combinator ve Amplify Partners katıldı.

Hatırlatmak gerekirse Hightouch, 2021 yılının Kasım ayında 450 milyon dolar değerleme üzerinden 40 milyon dolar yatırım almıştı. Yeni yatırım ile birlikte Hightouch'ın bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 90 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim. Hightouch tarafından aktarılan bilgilere göre ise alınan yeni yatırım, müşteri kazanımını artırmak, ekibini büyütmek ve Ar-Ge çalışmaları için kullanılacak.

2018 yılında Josh Curl, Kashish Gupta ve Tejas Manohar tarafından kurulan Hightouch, şirketler için veri odaklı çözümler sunuyor. 93 kişilik bir ekibe sahip olan San Francisco merkezli şirket, 500'den fazla müşteriye sahip. Hightouch'ın müşterileri arasında Spotify, GameStop, Warner Music, NBA gibi önemli markalar da yer alıyor.

Özellikle pek çok farklı kaynaktan veri alan firmalar için hayatı kolaylaştıran bir çözüm sunan Hightouch, kullanılan tüm servislerdeki verileri senkronize edebiliyor. Bu sayede şirket verileri tüm platformlarda güncel kalıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.