Yapay zeka ile tahmine dayalı gerçek zamanlı büyüme tavsiyeleri sunan platform: B2Metric Decision Intelligence

B2Metric Decision Intelligence Analytics, pazarlama ve büyüme ekiplerinin müşteri eğilimleri ve davranışlarını daha iyi anlamalarını sağlayan yapay zeka destekli bir veri analitiği platformu olarak faaliyet gösteriyor.
Yapay zeka ile tahmine dayalı gerçek zamanlı büyüme tavsiyeleri sunan platform: B2Metric Decision Intelligence

B2Metric Decision Intelligence Analytics, pazarlama ve büyüme ekiplerinin müşteri eğilimleri ve davranışlarını daha iyi anlamalarını sağlayan yapay zeka destekli bir veri analitiği platformu olarak faaliyet gösteriyor. B2Metric IQ Predictive Analytics gerçek zamanlı verileri kullanarak kullanıcı davranışlarını analiz ediyor ve dijital platformlarda müşterilerin gelecekteki eylemlerini tahmin ederek pazarlama ve büyüme stratejilerini optimize etme imkanı sunuyor.

Girişim, müşteri kaybı ve "retention" tahminleme, yapay zeka tabanlı pazarlama aksiyonları, "next best offer" tahminleme, müşteri yolculuğu analizi, anomali tespiti, kampanya optimizasyonu, müşteri segmentasyonu, müşteri eğilimi tahminleme gibi sektörler bazında 80’den fazla özellik sunuyor. 

Bu özellikleri kullanmak için, verilerin kolayca bağlanabileceği tak çalıştır yöntemini kullanabiliyor, böylece analitik modeller ve tahminlerle daha hedefli aksiyonlar alarak, müşteri davranışları baştan uca anlamlandırabiliyor ve pazarlama stratejileri optimize edilebiliyor.

B2Metric'in sektörlere sunduğu çözümler

B2Metric telekomünikasyon, sigorta, finans, otomotiv ve daha birçok sektörden firmalarla iş birliği yaparak, sektörlere özel yapay zeka ve makine öğrenimi, müşteri yolculuğu analitiği ve kampanya optimizasonu çözümleri sunuyor. Bu çözümler, her sektörün ihtiyaçlarına ve zorluklarına odaklanarak, müşterilerinin gelirlerini artırmalarını sağlıyor. B2Metric, Avis, Allianz, BKT Bank, Metlife gibi uluslararası markaların yanı sıra Türk Telekom, AktifBank, Gain Medya, Tofaş gibi ulusal markalarla çalışıyor. 

Özellikle sigorta sektöründe 5, diğer sektörlerde ise global düzeyde 17 ödül kazanmış olan B2Metric, yüzde 90 başarı oranıyla müşteri davranışlarını analiz ederek kullanıcı tutundurma oranını yüzde 35 artırma ve toplam geliri yüzde 30 artırma başarısı gösteriyor.

Optimove, SAS 360, Pegasystems gibi rakipleri bulunan B2Metric’i rakiplerinden ayıran en önemli özelliği ise yapay zeka ve makine öğrenmesi tabanlı teknolojisiyle müşterilerine öngörülebilir iç görüler sağlaması.

B2Metric, Google'ın en büyük veri ambarı olan BigQuery'nin en güçlü raporlama platformunu kullanarak yapay zeka ve makine öğrenimini bir araya getiriyor. Bu sayede, çeşitli kaynaklardan gelen verileri analiz ederek müşteri davranışlarını tahmin etme yeteneğine sahip. B2Metric birçok veri ambarı, reklam araçları, CRM platformları, müşteri veri platformları ve pazarlama araçları gibi 50'den fazla platformla kolay ve hızlı entegrasyon yeteneği ile teknolojik altyapısı, verilerin hızlı ve etkili bir şekilde işlenmesini ve değerli iç görülerin elde edilmesini mümkün kılıyor.

Product Hunt lansmanını gerçekleştirdi

B2Metric'in bugün Product Hunt lansmanını gerçekleştirdiğini  ve bu lansmanda, yeni müşterilerle bağlantı kurmayı ve ürününü daha geniş bir kitleye tanıtmayı hedeflediğini belirtelim. Ayrıca lansmana özel yeni kullanıcılarına yüzde 30 indirim de sağlıyor.

Şirket, bu lansmanın B2Metric'e, büyüme stratejisi ve inovatif çözümleriyle ilgilenen potansiyel müşterilerin dikkatini çekme ve şirketin pazar payını artırma fırsatı sunacağını; veri analitiği alanında liderlik konumunu güçlendirerek, müşterilerine rekabet avantajı sağlamaya devam etmesine yardımcı olacağını söylüyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.