Finansal yönetim ve planlama platformu Runway, 27,5 milyon dolar yatırım aldı

Runway'in 27,5 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, Initialized Capital liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Initialized Capital'ın haricinde ise melek yatırımcılar Elad Gil ve Jason Tan da katıldı
Finansal yönetim ve planlama platformu Runway, 27,5 milyon dolar yatırım aldı

Hızlı büyüyen teknoloji şirketleri için geliştirilmiş bir finans yönetimi platformu olarak karşımıza çıkan Runway, yatırım aldığını duyurdu. Runway tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 27,5 milyon dolar yatırım aldı.

Runway'in 27,5 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, Initialized Capital liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Initialized Capital'ın haricinde ise melek yatırımcılar Elad Gil ve Jason Tan da katıldı. Hatırlatmak gerekirse Runway, bu yılın başlarında Andreessen Horowitz'ten 5 milyon dolar tohum yatırım da almıştı.

Alınan 27,5 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte girişimin bugüne kadar aldığı toplam yatırım, 33,5 milyon dolara ulaşmış oldu. 2020 yılında Arya Asemanfar ve Siqi Chen tarafından San Francisco'da kurulan Runway, temelinde bir yönetim platformu olarak hizmet veriyor.

Şirketlerin verileri kullanarak daha kolay bir şekilde finansal planlama ve strateji geliştirmelerine odaklanan Runway, sunduğu entegrasyon desteği ile ön olana çıkıyor. Runway, QuickBooks, NetSuite, Google Sheets ve AWS başta olmak üzere toplamda 100'den fazla veri çözümü için entegrasyon desteği sunuyor.

Runway kurucu ortağı Siqi Chen, şirketi hızlı büyüyen teknoloji şirketleri için ilk stratejik yönetim platformu olarak konumladıklarını belirtiyor. Bulut tabanlı bir yönetim platformu olan Runway, şirketlerin finansal modelleri ve planları kolay bir şekilde oluşturmalarını hedefliyor. Runway, entegrasyonlar detaylı veriler

Runway'in hızlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini de ekleyelim. Runway kurucu ortağı Siqi Chen tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, geçtiğimiz yıla oranla 10 kat büyümüş durumda.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.