adesso, BT danışmanlık hizmetlerini adWISE çatısı altında topladı

adesso, tüm danışmanlık hizmetlerini artık bir framework olarak tanımlayarak adWISE çatısı altında topladığını duyurdu.
adesso, BT danışmanlık hizmetlerini adWISE çatısı altında topladı

Avrupa'nın önde gelen bilişim teknolojileri şirketleri arasında yer alan adesso Grubu'nun ülkemizde kendi iştiraki olan adesso Turkey ile hizmet verdiğini daha önce sizlere aktarmıştık. adesso Turkey, BT danışmanlık hizmetlerini adWISE adı altında birleştirdiğini duyurdu.

adesso Turkey tarafından aktarılan bilgilere göre 36 kişilik bir ekibe sahip olan adWISE'ın çözümleri Initiate, Improve, Sustain ve Train olarak 4 farklı kategoriye ayrılmış durumda. adWISE, strateji, deneyim, teknoloji ve güvenlik alanlarında toplamda 20'den fazla danışmanlık hizmeti ve eğitimi sunacak.

adWISE'ın sunduğu çözümler arasında çevik (Agile) dönüşüm, bulut dönüşümü, kişiselleştirilmiş kullanıcı araştırmaları, kod incelemeleri, Kubernetes Enablement hizmeti, kullanıcı testi, altyapı otomasyonu, çeviklik eğitimleri, DevOps eğitimleri ve UX & UI eğitimleri de yer alıyor.

Bugüne kadar yüzlerce projede çeşitli sektörlerdeki müşterilerinin dijital iş fikirlerini farklı teknolojiler kullanarak hayata geçirmelerine destek olduklarını belirten adesso Turkey COO’su Mutlu Önder, bunun karşılaştıkları problemleri çözme becerilerini ve yeni teknolojileri kullanma iştahlarını artırdığını dile getirdi.

 2013’te İstanbul’da kurulup tüm Türkiye’ye yayılan büyüme yolculuklarında, şimdi adesso Turkey’in 10. yılını kutlarken sektörde bir yeniliğe daha imza atmanın heyecanını yaşadıklarını da aktaran Önder, bugüne kadar verdikleri tüm danışmanlık hizmetlerini artık bir framework olarak tanımlayarak adWISE çatısı altında topladıklarını paylaştı. adWISE'ın temel amacı ise adesso’nun bütün tecrübesi ve teknik becerisini "mikro-servis" gibi bağımsız çalışabilen ve bir arada kullanıldığında anlamlı bir bütün oluşturan şekilde sunabilmek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.