Aydın Doğan Yalçındağ'ın kurucusu olduğu yatırım uygulaması Ortak, uygulama mağazalarında yayınlandı

Aydın Doğan Yalçındağ'ın kurucusu olduğu Ortak'ın mobil uygulaması, hem App Store'da hem de Google Play Store'da yerini aldı. 
Aydın Doğan Yalçındağ'ın kurucusu olduğu yatırım uygulaması Ortak, uygulama mağazalarında yayınlandı

Aydın Doğan Yalçındağ'ın kurucusu olduğu yatırım uygulaması Ortak, henüz yayınlanmadan uygulama ile ilgili bazı detayları sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Ortak'ın mobil uygulaması hem App Store'da hem de Google Play Store'da yerini aldı. 

Öncelikle Ortak nedir, bir kere daha hatırlatalım. Ortak, uygulama üzerinden kripto paralara veya sistemdeki yatırımcılara ortak olmayı sağlayan bir platform ve bunu yaparken kullanıcıyı tüm finansal zorluklardan uzaklaştırıyor. Uygulamayı indirdikten sonra, isim-soyisim, şifre ve TC kimlik numarası ile sisteme giriş yapabiliyorsunuz. Daha sonra uygulamaya belirli bir miktar para yükledikten sonra dilediğiniz yatırımı tek tıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. 

Yatırımcılara ortak olunabiliyor, kripto para alım-satımı yapılabiliyor

Ortak'ın Akbank, Denizbank, Fibabanka, Halkbank, İş Bankası, QNB Finansbank, TEB ve Vakıfbank ile anlaşması bulunuyor ve satın aldığınız kripto varlıklar Fireblocks teknolojisi ile korunan cüzdanlarda saklanıyor. Sistemi diğer platformlardan ayıran en önemli özelliklerden biri ise yatırımcılara, uygulamanın isminin de hakkını veren bir biçimde "ortak" olabiliyor olmanız. Bunun için de çetrefilli yollara başvurulmamış ve hesabınıza para yatırdıktan sonra istediğiniz yatırımcının profilindeki "Yatırım Yap" butonu ile istenilen tutar kadar yatırımcılara ortak olunması sağlanmış.

Uygulamada bir "lider panosu" da bulunuyor ve burada günün başarılı yatırımcılarını ve ortaklarını görmek mümkün oluyor. Buradan radarınıza bir yatırımcıyı alabiliyorsunuz. 

Kripto yatırımlarında ise aracın getirisini grafiklerle gözlemlemek mümkün. En yüksek getiriye sahip olan kripto paralar veya son dönemde düşme eğilimindeki varlıklar da buradan takip edilebiliyor. 

Ortak uygulaması, kimlik bilgilerini doğrulayarak sisteme kayıt yaptıran ilk 1000 kişinin hesabına 2000 TL yüklüyor. 31 Temmuz'a kadar geçerli olacak bu kampanyada 2000 TL ile dilediğiniz yatırımı yapabiliyorsunuz, daha sonra bu miktarın üstüne çıkıldığında o kâr payı sizin oluyor. Eğer Ortak tarafından hediye edilen 2000 TL ile yatırım yapıp kaybettiyseniz, bu zararı da Ortak sizin adınıza karşılıyor. 

Son dönemde finans ve yatırım uygulamaları bir hayli artmış olsa da Ortak, şu an için kullanım kolaylığı ve temiz arayüzü ile oldukça dikkat çekiyor.

Ortak'ı App Store'dan veya Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Güncelleme:

Ortak'ın "Hoşgeldin Kampanyası"na olan yoğun ilgi sonrasında, normalde 1000 kişi ile sınırlı olunmasına rağmen kampanyanın uzatıldığını; ancak bu kez 1000 kişiye 1000 TL olarak sınırlandırıldığını belirtelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.