Yapay zeka destekli motivasyon uygulaması mutlumesaj, kitle fonlaması ile 6 milyon TL yatırım topladı

mutlumesaj tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, gerçekleştirdiği paya dayalı kitle fonlaması ile 60 milyon TL değerleme üzerinden 6 milyon TL yatırım aldı.
Yapay zeka destekli motivasyon uygulaması mutlumesaj, kitle fonlaması ile 6 milyon TL yatırım topladı

Girişim ekosisteminin önemli bir parçası haline gelen dijital sağlık uygulamaları, her geçen gün yeni bir örnek ile karşımıza devam ediyor. Ruh halinize iyi gelmek için tasarlanmış yerli bir yapay zeka uygulaması olarak hizmet veren mutlumesaj, StartupBurada üzerinden gerçekleştirdiği kitle fonlama kampanyasını başarılı bir şekilde tamamladı.

mutlumesaj tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, gerçekleştirdiği paya dayalı kitle fonlaması ile 6 milyon TL yatırım aldı. Söz konusu yatırımın 60 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. StartupBurada üzerinden gerçekleştirilen kampanyanın bitişine 18 gün kala hedeflenen fonlama miktarı toplandı. Kampanya sayfasında yer alan bilgilere göre paya dayalı kitle fonlama kampanyasına toplamda 190 yatırımcı katıldı.

2022 yılında Nur Ersan ve Faik Yılmaz tarafından kurulan mutlumesaj, Self-care Coaching uygulaması olarak hizmet veriyor. mutlumesaj, temelinde yapay zeka destekli sohbet arkadaşı olarak konumlanıyor.

Sizinle etkileşime geçerek duygusal durumunuzu anlayan ve size istediğiniz alanda motivasyon sağlayabilen uygulama, kişinin günlük hayatında ihtiyacı olan motivasyonu ve desteği, kişiselleştirilmiş bir programla günlük olarak kullanıcılarına sağlıyor.

İlk yılında 1 milyon indirilme sayısına ulaşan mutlumesaj uygulamasının hem iOS hem de Android platformlarında yer aldığını da ekleyelim. Dilerseniz mutlumesaj uygulamasını iOS için buradan, Android için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.