İmalat endüstri için B2B pazar yeri CADDi, 89 milyon dolar yatırım aldı

2017 yılında Daiki Yukimatsu, Kobashi Akifumi ve Yushiro Kato tarafından Japonya'da kurulan CADDi, C serisi yatırım turunda 89 milyon dolar yatırım aldı.
İmalat endüstri için B2B pazar yeri CADDi, 89 milyon dolar yatırım aldı

İmalat endüstrisine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan CADDi, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. CADDi tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, C serisi yatırım turunda 89 milyon dolar yatırım aldı.

CADDi'nin 89 milyon dolarlık C serisi yatırım turuna Globis Capital Partners, DCM Ventures, Global Brain, World Innovation Lab (WiL), JAFCO Group and Minerva Growth Partners, Green Coinvest Investment Limited Partnership, SUMITOMO MITSUI TRUST INVESTMENT, SMBC Venture Capital ve Mitsubishi UFJ Capital katıldı.

Hatırlatmak gerekirse CADDi en son 2021 yılının Ağustos ayında yatırım almıştı. Alınan 89 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte CADDi girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 164 milyon dolara ulaştı. Şirketin güncel değerlemesi paylaşılmasa da, 2021 yılında alınan yatırımla birlikte CADDi'nin değerlemesinin 450 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim.

2017 yılında Daiki Yukimatsu, Kobashi Akifumi ve Yushiro Kato tarafından Japonya'da kurulan CADDi, imalat endüstrisi için B2B bir pazar yeri olarak hizmet veriyor. CADDi, Japonya'nın yanı sıra ABD, Meksika, Tayland ve Vietnam'da da ofislere sahip durumda.

CADDi Manufacturing ve CADDi Drawer olmak üzere iki platform sunan CADDi, Manufacturing platformu ile imalat sektöründeki şirketlerin çok daha kolay bir şekilde alım - satım yapmalarını sağlıyor. CADDi Drawer ise çizim verilerini yönetmek için yapay zeka destekli bir bulut hizmeti olarak ön plana çıkıyor.

2021 yılında aldığı yatırımın ardından büyümeye devam eden CADDi'nin son iki yıl içinde 250 olan çalışan sayısını 590'a çıkardığını da paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.