SPONSORLU

Yandex Ads %38 daha yüksek reklam harcaması getirisi ile Beymen'in çevrim içi satışlarını artırdı

Lüks perakende markasının, uygulama ve web sitesi ziyaretçilerinin reklam harcaması getirisini sektör ortalamasının %38 üzerine nasıl çıkardığını öğrenin.
Yandex Ads %38 daha yüksek reklam harcaması getirisi ile Beymen'in çevrim içi satışlarını artırdı

Beymen, kurulduğu 1971 yılından bu yana yenilikçi moda konseptlerini Türkiye pazarına tanıtmakta öncülük yapıyor. Binden fazla tasarımcı markasının yanı sıra Beymen Collection ve Academia gibi kendi markalarına sahip bu lüks mağaza zinciri, giyimden güzellik ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 2010 yılında faaliyetlerine başlayan Beymen.com, 2022 yılında mobilya, elektronik ve yaşam kategorilerinde seçkin markaları bünyesine katarak Türkiye'nin Dijital Lüks Platformu oldu.

Fiziksel pazarda kendini kanıtlamış bir şirket olan Beymen, yeni şeyler deneyerek çevrim içi etkinliğini güçlendirmeye karar verdi. 2022'de tanıtılan e-ticarete özel dinamik yeniden hedefleme çözümünü denemek için Yandex Ads ile reklam iş ortağı olarak iş birliği yapmaya başladı. Bu çözüm, ürüne ilgi gösteren ancak satın alma gerçekleştirmeyen çevrim içi kitlelere ulaşmak üzere tasarlandı. Reklam kampanyası ise hem web sitesinde hem de uygulamada yürütüldü.

Sektör uzmanlarına göre, müşterileri web sitenize geri döndürmek yeni müşteriler çekmekten daha uygun maliyetlidir.* Müşteriler sitenizde gezinebilir, sepete ürün ekleyebilir ve hiçbir şey satın almadan siteden çıkabilirler. Yeniden hedefleme, bu tür potansiyel müşterileri geri döndürmeye olanak tanıyan ideal bir araçtır. Kullanıcıların web sitesindeki ve uygulamadaki tercihlerine ve geçmiş eylemlerine bağlı olarak ürün önerilerini özelleştirebilme özelliği nedeniyle Beymen tarafından birincil reklam formatı olarak seçildi.

"Çevrim içi perakendede bu kadar rekabet varken, projelerinizi yetkinlik ve esneklikle ele alacak güvenilir bir ortak bulmak çok önemli. Fakat her işletme için en önemli şey reklam kampanyalarının satın alma ve yatırım getirisi gibi sonuçlarıdır. Yandex Ads ile yaptığımız ortaklık sayesinde çok iyi sonuçlar elde ettik" - Selim Tekay, Beymen E-ticaret Dijital Pazarlama Direktörü.

“Değerli müşterimizin beklentilerini karşıladığımız ve Beymen için önemli olan tüm hedeflere ulaştığımız için mutluyuz. Yandex Ads, Türkiye'de üstün kaliteli ve benzersiz trafik kaynaklarına sahip. Yeniden hedefleme platformumuz e-ticaret müşterilerini tanıyan ve anlayan bir teknoloji üzerine kurulu. Başarımız ve benzersiz performansımız birçok faktörü bir araya getirmemizden kaynaklanıyor.” – Veronika Zueva, Yandex Ads Türkiye Bölge Müdürü.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.