Paymes'ten etkinlikler için yeni özellik: Paymes Event

Paymes tarafından sunulan "Event" isimli özellik sayesinde atölye çalışmalarından workshop ve seminerlere, konserlerden online etkinliklere kadar her türlü etkinliği kolaylıkla satışa sunmak mümkün.
Paymes'ten etkinlikler için yeni özellik: Paymes Event

Finansal çözümler sunan bir şirket olarak karşımıza çıkan Paymes'in PayTabs ile birleştiğini geçtiğimiz yılın Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Birey ve kurumların ödeme almalarına olanak sağlayan bir ödeme platformu olarak hizmet veren Paymes, etkinlikler için yeni özelliğini tanıttı.

Paymes tarafından sunulan "Event" isimli özellik sayesinde atölye çalışmalarından workshop ve seminerlere, konserlerden online etkinliklere kadar her türlü etkinliği kolaylıkla satışa sunmak mümkün. Paymes, Event özelliği ile birlikte kullanıcılarının etkinliklerini planlamasını, biletleri satışa sunmasını ve kayıtlı katılımcı listesini görüntülemelerini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Paymes Event özelliği, fiziksel etkinlikler için konum bilgisi ve online etkinlikler için ise görüşme linki paylaşabilmenizi de sağlıyor. Event özelliğini kullanan satıcılar her kayıt sonrası, tek bir dosyadan oluşan katılımcı listesine kolayca ulaşabiliyor. 

Paymes Event'in ücretli bir platform olduğunu da ekleyelim. Event özelliğinin aylık ücreti 59,99, yıllık ücreti ise 479,99 TL. Paymes'in yeni özelliği olan Event, Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır ve Suudi Arabistan'da da aktif olarak kullanılabilecek.

Paymes olarak, satıcı kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırma ve kazançlarını artırmak adına çalıştıklarını dile getiren Paymes CEO’su Sabrican Zaim, hakimi oldukları sosyal ticaret alanında, çok fazla etkinlik, workshop, konser satışı gerçekleştiği gördüklerini belirtti.

Biletleme, katılımcı takibi ve iletişim problemlerinin satıcıların gelirlerine ciddi bir zarar verdiğini de paylaşan Zaim, bu noktada Paymes olarak, satıcı kullanıcılarına yeni özellikleri ile hizmet vererek, gelirlerini artırmak istediklerini sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.