Hedef Holding, online araştırma şirketi DORinsight'ı 10 milyon TL'ye satın aldı

DORinsight, ülkemizdeki finans dünyasının önemli oyuncuları arasında yer alan Hedef Holding'in grup şirketlerinden İdeal Finansal tarafından satın alındı.
Hedef Holding, online araştırma şirketi DORinsight'ı 10 milyon TL'ye satın aldı

Yerli bir online araştırma şirketi olan DORinsight'ı ilk olarak 2018 yılında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre DORinsight, ülkemizdeki finans dünyasının önemli oyuncuları arasında yer alan Hedef Holding'in grup şirketlerinden İdeal Finansal tarafından satın alındı.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan bilgilere göre İdeal Finansal, DORinsight şirket paylarının tamamı için 10 milyon 32 bin TL ödeyecek. DORinsight, gerçekleşen satın alma anlaşması ile birlikte İdeal Finansal çatısı altında faaliyetlerini sürdürecek.

Hatırlatmak gerekirse DORinsight, online araştırma paneli Napolyon ile sektör oyuncularına hizmet veriyor. Araştırma şirketleri, Napolyon paneliyle önceden izin alınmış 1,2 milyon tüketicinin katıldığı online araştırmalarla hızlı ve net sonuçlara ulaşabiliyorken, markalar ve hedef kitleleri arasındaki etkileşimi güçlendirebiliyor.

Napolyon online araştırma panelinin 2011 yılından bugüne kadar 400'den fazla marka tarafından kullanıldığını da ekleyelim.

Hedef Holding olarak DORinsight’ı grup şirketleri arasına katmaktan ve iş ağlarını daha da genişletmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Hedef Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İdeal Finansal Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Namık Kemal Gökalp, araştırma sektörüne online araştırma geleneğini getiren DORinsight'ın Napolyon paneliyle araştırma sektörüne hız ve geniş bir hedef kitle avantajı sunduğunu da sözlerine ekledi.

FinTech çözümlerinin eklenmesiyle Napolyon'un yeni nesil bir finansal platformu olmasını hedeflediklerini de aktaran Gökalp, platformun kullanıcılarına gündelik hayatlarında avantaj sağlayabileceği pek çok yenilik sunacağını da dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.