Online araştırma şirketi DORinsight, 2017 yılında 300 bin anket yaptı

Online araştırma şirketi DORinsight, 2017 yılında 300 bin anket yaptı

Ülkemizin önde gelen online araştırma şirketlerinden olan DORinsight, araştırma modelini online dünyaya taşımayı hedefliyor. Müşterilerinin risklerini azaltabilmeleri, stratejik ve daha iyi kararlar alabilmelerine olanak tanıyan DORinsight, geçtiğimiz yıl 300 bin anket gerçekleştirdi.

Hitay Holding'in bir servisi olarak hizmet veren DORinsight, markalara reklam araştırmaları, marka takip araştırmaları, ambalaj testleri, logo testleri, konsept testleri müşteri ve bağlılık araştırmaları, segmentasyon araştırmaları ve fiyatlama araştırmaları gibi konularda yardımcı oluyor.

Mobil anket, web ölçümleme, online etnografi, 360+, conjoint, online anket, online günlük, sosyal komünite, T-Marker, eLoupe ve IVR gibi araştırma çözümleri sunan DORinsight, online araştırmaya odaklanması sebebiyle zamandan tasarruf sağlıyor.

100 marka için 300 bin anket

Anketleri gerçekleştirmek için 1,2 milyon kullanıcıya sahip olan Napolyon.com veritabanını kullanan DORinsight, markaların güvenilir bilgiye çok daha hızlı ulaşabilmeleri olanak sağlıyor. 2017 yılında 100 farklı marka için anket yapan DORinsight, yukarıda da belirttiğimiz üzere toplamda 300 bin anket gerçekleştirdi.

Ülkemizde yapılan her 10 anketten 7'sini gerçekleştirdiğini iddia eden DORinsight, kişilerin yaklaşık 3 milyon 500 bin dakika online anket yapmasını sağladı. Özellikle hızlı tüketim ürünleri ve otomotiv sektörlerinde odaklanan DORinsight, ülkemizin önde gelen pek çok markası ile birlikte çalışıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.