Yapay zeka destekli fotoğraf düzenleme aracı: PicWish

Yapay zeka desteği ile birlikte fotoğraflardan arka planların kaldırılması ve bulanıklıkların giderilmesine odaklanan PicWish, kullanıcılarına pek çok özellik sunuyor.
Yapay zeka destekli fotoğraf düzenleme aracı: PicWish

Yapay zeka destekli araçları günümüzde teknoloji dünyasının neredeyse her alanında görmek mümkün. Yapay zeka teknolojisinin fotoğraf düzenleme araçlarına geldiğini de geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Hatırlatmak gerekirse pazarın en önemli çözümleri arasında yer alan Canva, geçtiğimiz Mart ayında yapay zeka araçlarını kullanıma sundu.

Yapay zeka destekli bir fotoğraf düzenleme aracı olarak karşımıza çıkan PicWish, özellikle ücretsiz olması ile birlikte dikkatleri üzerinde çekiyor. Yapay zeka desteği ile birlikte fotoğraflardan arka planların kaldırılması ve bulanıklıkların giderilmesine odaklanan PicWish, kullanıcılarına pek çok özellik sunuyor.

PicWish ile birlikte istenmeyen objelerin fotoğraflardan kaldırılması, fotoğrafların görüntü kalitesinin yükseltilmesi, otomatik renklendirme, dosya boyutlarının küçültülmesi, boyutlandırma ve yapay zeka ile birlikte yazı ile görsel üretmek mümkün. 

Sade ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan PicWish, sunduğu yapay zeka desteği ile birlikte başarılı bir iş çıkartıyor. PicWish'ın geliştiriciler için bir API desteği sunduğunu da ekleyelim. PicWish'ın çeşitli API'ları ücretli olarak şirketin web sitesi üzerinden geliştiricilere sunuluyor. Sunulan API'lar arasında arka plan çıkarma, bulanıklıkların giderilmesi ve istenmeyen objelerin fotoğraflardan kaldırılması gibi özelliklerin API'ları bulunuyor.

Windows ve Mac modellerinin yanı sıra mobil cihazlar için de destek veren PicWish, Android ve iOS cihazlar ile birlikte de kullanılabiliyor. Yukarıda belirttiğimiz üzere ücretsiz olarak da kullanılabilen PicWish, ücretli aboneliklere de sahip durumda. Dilerseniz PicWish uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.