Mustafa Kopuk ile DOMiNO Ventures'ın gelecek planlarını konuştuk

Serimizin yeni konuğu DOMiNO Ventures kurucusu Mustafa Kopuk oldu. Kopuk, DOMiNO Ventures'ın 2022 yılında neler yaptığı ve gelecek planları ile ilgili tüm detayları bizlerle paylaştı.

Girişim ekosistemimizin önemli yatırımcıları ile 2022 yılını değerlendirdiğimiz ve gelecek planlarını konuştuğumuz röportaj serimiz tüm hızıyla devam ediyor. Serimizin yeni konuğu ise DOMiNO Ventures kurucusu Mustafa Kopuk oldu. Kopuk, DOMiNO Ventures'ın 2022 yılında neler yaptığı ve gelecek planları ile ilgili tüm detayları bizlerle paylaştı.

DOMiNO Ventures'ın metaverse, yapay zeka ve oyun alanlarda yatırım yapma hedefi ile kurulduğunu belirten DOMiNO Ventures kurucusu Mustafa Kopuk, odaklarının ise Doğu Avrupa ve Türkiye pazarları olduğunu belirtti. 2022 yılının Temmuz ayı itibarıyla yatırımlara başladıklarını da aktaran Kopuk, 11 ay içinde 14 yatırım gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

Şu ana kadar yapılan 14 yatırımın sadece 8 tanesini duyurduklarını belirten Kopuk, fonun yarısı ile metaverse ve oyun alanındaki girişimlere, diğer yarısı ile de yapay zeka odaklı girişimlere yatırımlar yapacaklarını aktardı. Hollanda merkezli bir fon oldukları için yabancı yatırımcılara da kolayca ulaşabildiklerini belirten Kopuk, DOMiNO Ventures'ın 18 kişilik bir ekibe sahip olduğunu da paylaştı.

DOMiNO Ventures'ın bugüne kadar neler yaptığını ve gelecek planları ile iligili tüm detayları Mustafa Kopuk ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.