Bilgisayar destekli bakım yönetim sistemi sunan Limble, 58 milyon dolar yatırım aldı

2015 yılında Bryan Christiansen tarafından kurulan Limble, Computerized Maintenance Management System (CMMS), yani bilgisayar destekli bakım yönetim sistem yazılımları üretiyor.
Bilgisayar destekli bakım yönetim sistemi sunan Limble, 58 milyon dolar yatırım aldı

Bilgisayar destekli bakım yönetim sistemi alanında çalışan Limble, 58 milyon dolar yatırım aldı. Bu yatırımdan sonra şirketin değerlemesi 450 milyon dolara yükseldi. 58 milyon dolarlık yatırım turu, Goldman Sachs Asset Management tarafından yönetildi. Yeni yatırım, şirketin ürün portföyünü genişletmek ve yeni pazarlara açılmak için kullanılacak.

Şirket, şimdiye kadar toplamda 92,6 milyon dolar yatırım aldı. Limble'a Elephant Venture Capital, Album VC gibi şirketler daha önce yatırım yapmıştı.

2015 yılında Bryan Christiansen tarafından kurulan şirket, Computerized Maintenance Management System (CMMS), yani bilgisayar destekli bakım yönetim sistem yazılımları üretiyor. CMMS, bir organizasyonun varlık yönetimi ve bakım faaliyetlerini planlama, takip etme ve yönetme sürecini destekleyen bir yazılım sistemi olarak biliniyor.

Şirketin ürettiği CMMS yazılımlarını üretim tesisleri, enerji şirketleri, hastaneler, oteller ve diğer benzer organizasyonlar tarafından kullanılıyor. Çünkü CMMS, bakım süreçlerinin optimize edilmesini, varlık yönetiminin iyileştirilmesini ve genel olarak operasyonel etkinliğin artırılmasını sağlıyor.

Limble, şirketlerin varlık envanterini kaydetmelerini, varlıkların yerini takip etmelerini, bakım geçmişini yönetmelerini ve varlık verilerini analiz etmelerine yardım ediyor. Bu, varlık performansını izlemeyi, bakım maliyetlerini optimize etmeyi ve varlık yaşam döngüsünü etkili bir şekilde yönetmeyi amaçlıyor. Limble'ın müşterileri arasında McDonald's, Nike, PepsiCo, Unilever, DHL Global Forwarding, Holiday Inn yer alıyor.

Şirketin diğer rakipleri arasında IBM Maximo, SAP EAM, Oracle Maintenance Cloud, Infor EAM, Fiix gibi şirketler bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.