Oyun ve DeFi gibi sektörler, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor

Cüzdan hareketlerinin yüzde 36'sı oyun sektöründe gerçekleşirken, DeFi bu alandaki payını yüzde 31'e çıkardı. Mayıs ayında en çok kullanılan merkeziyetsiz uygulama ise Stargate Finance oldu.
Oyun ve DeFi gibi sektörler, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor

Son zamanlarda, oyun sektörü, blockchain teknolojisi ile birleşerek, oyun içi öğelerin token'laştırılması ve bu öğelerin dijital varlıklar olarak alınıp satılması için bir fırsat yarattı. Merkezi olmayan finans anlamına gelen ve son yıllarda hızla büyüyen bir sektör olan DeFi ise kripto para birimleri arasında ve kripto para birimleri ile geleneksel finansal sistemler arasındaki köprüyü oluşturarak, finansal işlemleri daha ucuz, hızlı ve güvenli hale getirmeyi odağına alıyor. Yapılan araştırmalar da son dönemde bu alanlara olan talebin arttığını gösteriyor. 

Mayıs ayı boyunca Web3 alanına baktığımızda Oyun ve DeFi gibi sektörlerin istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini görüyoruz. Merkeziyetsiz uygulamalar, DeFi protokolleri ve NFT piyasasına dair öne çıkan verilere birlikte bakalım. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.