Faturalandırma girişimi Hyperline'ın yatırım turunda Formula 1'in eski şampiyonu Nico Rosberg de yer aldı

Paris merkezli Hyperline, işletmelerin müşterilere ürün veya hizmetler karşılığında çıkardıkları faturaları oluşturmayı, yönetmeyi ve takip etmeyi sağlayan yazılımlar üretiyor.
Faturalandırma girişimi Hyperline'ın yatırım turunda Formula 1'in eski şampiyonu Nico Rosberg de yer aldı

Faturalandırma yazılımı geliştiren Hyperline, 4 milyon euro yatırım aldı. 4 milyon euroluk tohum yatırım, Index Ventures liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna Cocoa, Klima Ventures, Steve Avani, Thibaud Elziere, Quentin Nickmans ve Formula 1'in eski Dünya Şampiyonu Nico Rosberg katıldı. Yeni yatırım, şirketin iş süreçlerinin geliştirilmesinde kullanılacak.

Paris merkezli Hyperline, Lucas Bédout tarafından faaliyete geçti. Şirket, işletmelerin müşterilere ürün veya hizmetler karşılığında çıkardıkları faturaları oluşturmayı, yönetmeyi ve takip etmeyi sağlayan yazılımlar üretiyor. Bu yazılımlar, işletmelerin satışlarını kaydetmelerine, fiyatlandırma politikalarını uygulamalarına, faturaları otomatik olarak oluşturmalarına ve müşteri ödemelerini izlemelerine yardımcı oluyor. 2022 yılında kurulan Hyperline, şirketlerin logosu, renk şeması, fatura şablonları gibi unsurları özelleştiriyor.

Bir SaaS platformu olarak konumlanan Hyperline'ın işletmelerin faturalandırma süreçlerini otomatikleştirerek 10 kata kadar zaman ve kaynak tasarrufu sağladığı iddia ediliyor. Bir taraftan herhangi bir ödeme sağlayıcıyla entegre olabiliyor ve çoklu para birimi yönetme imkanı sunuyor.

Fatura, satıcı firma tarafından alıcı firma adına tanzim edilen, mal veya hizmetin satıldığını gösteren bir belgesi olarak konumlanıyor. Fatura yazılımları aynı zamanda fatura baskısı alma ve kargolama süreçlerini ortadan kaldırıyor. Böylece belgelerde yapılacak maddi hataları minimuma indiriliyor. Şirket bu alanda çalışan tek girişim değil. Şirketin rakipleri arasında Wingback, Stage, Archetype, Recurly, Vendiro ve Amberflo.io yer alıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.