Sodexo, faaliyetlerine Pluxee ismiyle devam ediyor

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri yeni hedefleri doğrultusunda artık Pluxee markası ile yoluna devam ediyor. Pluxee'nin 2025’e kadar her yıl cirosunun yüzde 10’u ile teknoloji yatırımı yapacağı belirtiliyor.
Sodexo, faaliyetlerine Pluxee ismiyle devam ediyor

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri yeni hedefleri doğrultusunda artık Pluxee markası ile yoluna devam ediyor. Pluxee, Sodexo Grubu tarafından 5 Nisan 2023’te duyurulan yeniden yapılanma projesiyle borsada ayrı olarak işlem görme sürecinde önemli bir adım atacak.

Pluxee, yeni kimliği ile dinamik bir pazarda kendini farklılaştırmayı hedefliyor. Büyük değişimlerin yaşandığı iş dünyasında şirketlerin çalışanlarına yenilikçi ve kişiselleştirilmiş çözümler sunarak müşterilerinin işveren markalarını güçlendirmesini sağlamayı odağına alan Pluxee, çalışanlara da destek olmayı hedefliyor.

2025’e kadar her yıl cirosunun yüzde 10’u ile teknoloji yatırımı yapacak

Pluxee 2025 stratejik planı kapsamında, özellikle KOBİ’ler arasındaki penetrasyon oranını yükselterek en başından beri ana faaliyet alanı olan yemek ve gıda avantajları işini ivmelendirmeyi hedefliyor. Satın alma gücünü ve çalışan bağlılığını desteklemek için iyi yaşam, hediye ve ödül ile ulaşım ürünlerinin kapsamını genişletecek olan Pluxee, tek bir dijital platform aracılığıyla hizmetlerini müşterilerinin çalışanları için daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor. Pluxee, bu hedeflere ulaşmak için 2025’e kadar her yıl cirosunun yüzde 10’u ile teknoloji yatırımı yapacak.

Pluxee, otonom bir strateji benimseyerek Sodexo Grubu’nun Nisan 2023’te duyurduğu, yeniden yapılanma yoluyla borsada ayrı olarak işlem görme projesine bağlı olarak modern ve dijital bir vizyonu, ideali ve konumlandırmayı yansıtacak. Pluxee, stratejik planını hayata geçirmek için kendi yönetim yapısı ve kurum kaynaklarına sahip olacak.

Pluxee'de 500 bin müşteri, 36 milyon tüketici ve 1,7 milyon üye iş yeri bulunuyor. Kamu kurumlarına sosyal inovasyon yapma imkanı sunan Pluxee, Avrupa’da yılda 4 milyar euro tutarında sosyal yardımı yönetiyor.

Pluxee, Ağustos ayında Brezilya’dan başlayarak halihazırda faaliyet gösterdiği 31 ülkede kademeli olarak hayata geçirilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.