Netflix'ten yemek programlarındaki şeflerin yer alacağı restoran: Netflix Bites

Netflix, "Chef's Table", "Nailed It!" ve "Iron Chef: Quest for an Iron Legend" gibi çeşitli Netflix yemek programlarındaki şeflerin yer alacağı Netflix Bites adlı bir pop-up restoran açtığını duyurdu.
Netflix'ten yemek programlarındaki şeflerin yer alacağı restoran: Netflix Bites

Dijital yayıncılık platformu Netflix, kendi çizgisinin dışına çıkarak çok farklı bir kategoriye el attı. Şirket, "Chef's Table", "Nailed It!" ve "Iron Chef: Quest for an Iron Legend" gibi çeşitli Netflix yemek programlarındaki şeflerin yer alacağı Netflix Bites adlı bir pop-up restoran açtığını duyurdu.

Netflix Bites'ta müşteriler, Iron Chef: Quest for an Iron Legend şefleri Curtis Stone, Dominique Crenn, Ming Tsai ve Andrew Zimmern'in yanı sıra Chef's Table'dan Rodney Scott ve Ann Kim ile Nailed It! programının ana jürisi pasta şefi Jacques Torres'in yemeklerini tadabilecek. Restoranda ayrıca Nadiya Bakes'ten Nadiya Hussain ve Netflix'in Drink Masters programından Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O'Brien ve Kate Gerwin de yer alacak.

Netflix Bites, 30 Haziran'da açılacak ve her gün akşam 5-10 saatleri arasında açık olacak. Ayrıca hafta sonları sabah 10'dan öğleden sonra 2'ye kadar bir brunch menüsü de sunulacak. Restoranın menü fiyatlandırması ve yemek içeriği ise henüz belli değil. 

Netflix Bites'ın Los Angeles'taki Short Stories Hotel'de, Netflix'in 2022'de ilk pop-up perakende mağazasını açtığı The Grove'un hemen aşağısında yer aldığını belirtelim. Bölgede olup Netflix Bites'ı deneyimlemek isteyenler Resy'den rezervasyon yaptırabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.