Kişilerin gündelik programlarını yapay zeka ile optimize eden verimlilik platformu: BeforeSunset AI

BeforeSunset AI, bireylere görevlerini aksiyon alınabilir bir hale getirme, alt görevler oluşturma ve günlerini etkili bir şekilde planlama imkanı sunuyor.
Kişilerin gündelik programlarını yapay zeka ile optimize eden verimlilik platformu: BeforeSunset AI

Son dönemde artan yoğun iş temposu ile iş ve özel hayat dengesini kurmak da zorlu hale geldi. Bu kapsamda hayata geçirilen BeforeSunset AI, yapay zekayı kullanarak kullanıcıların günlük programlarını optimize etmelerine yardımcı olan bir verimlilik platformu olarak faaliyet gösteriyor.

Kullanıcılar BeforeSunset AI platformuna, yapılacaklarını ve profesyonel çalışma önceliklerini, hangi saat aralıklarında daha verimli çalıştıkları gibi bilgileri giriyor; bu girdiler mevcut takvimler ile entegre ediliyor ve bu sayede kişi en verimli çalışabileceği takvime ulaşıyor.

Yapay zeka desteği ile günlük yapılacaklar listesi

BeforeSunset AI, bireylere görevlerini aksiyon alınabilir bir hale getirme, alt görevler oluşturma ve günlerini etkili bir şekilde planlama imkanı sunuyor. Girişim, yapay zeka desteğiyle birlikte sadece günlük yapılacaklar listenizi çıkarıyor, aynı zamanda yapay zekanın sizin için gününüzü en etkili şekilde planlamasına yardımcı oluyor. Platform, takvimi ve yapılacak listesi yoğun olan iş insanlarının, günlerini planlayamama ve görevlerini önceliklendirme problemini ortadan kaldırmayı hedefleyerek iş saatlerini en etkili şekilde değerlendirme, işi hem fiziksel hem mental anlamda gün batımından önce bitirebilme konusunda kullanıcıya yarar sağlamayı istiyor.

İstanbul merkezli bir yazılım geliştirme şirketi olan BREW için şirket içi zaman takip aracı olarak başlayan BeforeSunset, etkinlik, üretkenlik ve iş-yaşam dengesi arayan insanlar tarafından talep gören bir çalışma yönetimi çözümüne dönüştü. 

Elif Duran, Ceylan Ersoy ve Batuhan Ulaşan tarafından hayata geçirilen girişim, şu anda 15 kişilik ekibiyle faaliyet gösteriyor. Motion, any.do ve Sunsama gibi rakipleri bulunan BeforeSunset AI, kurucu ekibin zaman yönetimi ve günlük planlama konularındaki şikayetleriyle başladı.

Kurucu ekip, BeforeSunset platformunun ilk kullanıcıları olarak, sektörle kişisel deneyimlerinden yararlanmayı, kullanıcılarla doğrudan empati kurmaya ve onların sorunlarını anlamaya devam etti. BeforeSunset AI ekibi aynı zamanda 200'den fazla müşteri keşfi görüşmesi gerçekleştirdi ve sektör genelinde bir anket yöneterek 400'den fazla katılımcıyla etkileşime geçti. Bu veri odaklı yaklaşım, platformun yol haritasının daha geniş bir kullanıcı kitlesinin ihtiyaçları ve beklentileriyle uyumlu olmasını sağladı.

Şirketin kurucu ortaklarından Ceylan Ersoy'un bizimle paylaştığı bilgilere göre BeforeSunset AI, lansmandan sonraki aylarda ilk kullanıcılarını power user olarak konumlayarak onlarla sürekli iletişim kurmak, yorumlarını ve çekincelerini dinlemek ve bu yorumlara dayalı olarak platformu en iyi haline getirmek istiyor. Bununla eş zamanlı olarak pre-seed yatırım turunu da başlatıyor. Bu yatırım turundan elde edilecek yatırım, girişimin özellikle globalde pazarlama çalışmaları için önemli olacak. BeforeSunset AI, aynı zamanda yıl sonuna kadar MRR'ini stabil bir şekilde artan bir eğriye getirmeyi de planlıyor.

Girişim daha önce bir sürüm yayınlamıştı ve bu sürümün lansmanı ile 250 bin dolar yatırım almıştı. Şimdi ise yapay zeka destekli yeni sürümün Product Hunt lansmanı, bugün gerçekleşti. Bu lansman ile 100 bin dolar yatırım daha alındığı belirtiliyor. İki yatırımın da yeni sürüm için kullanılacağının altı çiziliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.