İmran Gürakan ile Ankara TEKMER ve LEAP Investment'ı konuştuk

Serimizin yeni konuğu Ankara TEKMER ve LEAP Investment kurucu ortağı ve CEO'su İmran Gürakan oldu. Gürakan, hem Ankara TEKMER hem de LEAP Investment ile ilgili tüm detayları bizlerle paylaştı.

Girişim ekosistemimizin önemli yatırımcıları ile 2022 yılını değerlendirdiğimiz ve gelecek planlarını konuştuğumuz röportaj serimiz tüm hızıyla devam ediyor. Serimizin yeni konuğu ise Ankara TEKMER ve LEAP Investment kurucu ortağı ve CEO'su İmran Gürakan oldu. Gürakan, hem Ankara TEKMER hem de LEAP Investment ile ilgili tüm detayları bizlerle paylaştı.

Yatırım yaptıkları şirketlere Ankara TEKMER ile şirketleşme fırsatı sunduklarını belirten Gürakan, 2022 yılında toplamda 6 yatırım yaptıklarını dile getirdi.

İlk yatırım yaptıkları şirkete devam yatırımı gerçekleştirdiklerini de paylaşan Gürakan, 2023 yılına ise bir yeni yatırım ve bir devam yatırımı ile devam ettiklerini paylaştı. Yakın zaman içinde iki yeni yatırım daha duyuracaklarını da aktaran Gürakan, şimdiye kadar toplamda 1 milyon dolar yatırım yaptıklarını da sözlerine ekledi.

B2B ve SaaS işlere odaklandıklarını da aktaran Gürakan, 1 Ağustos itibarıyla Ankara TEKMER'in 5 bin metrekarelik bir yapı haline geleceğini de duyurdu. İmran Gürakan ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda hem Ankara TEKMER hem de LEAP Investment'ın tüm detaylarını bulabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.