LC Waikiki'nin yapay zeka destekli dijital stil danışmanı Elsiva'ya danışan kişi sayısı 700 bine ulaştı

LC Waikiki E-ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş tarafından paylaşılan LinkedIn gönderisine göre Elsiva'ya danışan kişi sayısı 700 bine ulaştı.
LC Waikiki'nin yapay zeka destekli dijital stil danışmanı Elsiva'ya danışan kişi sayısı 700 bine ulaştı

LC Waikiki, bu yılın başında yapay zeka destekli stil danışmanı olarak nitelendirdiği Elsiva'yı tanıtmıştı. Elsiva'ya ilk haftasında 325 bin kombin önerisi sorulurken, danışan kişi sayısı da 120 bin olarak açıklanmıştı. 

LC Waikiki E-ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş tarafından paylaşılan LinkedIn gönderisine göre Elsiva'ya danışan kişi sayısı 700 bine ulaştı. Görüntü işleme teknolojisi sayesinde fotoğrafla ürün arayanların dönüşüm oranının yüzde 33 olduğunu belirten Yiş, gençlerin kargo ücreti ödemeyi sevmediğinin de altını çizdi. Ömer Barbaros Yiş, 150 bin 18-24 kulübüne üye gencin LC Waikiki'nin online alışverişlerinde kargo ücreti ödemediğini ve bu programın bir üyelik ücretinin de bulunmadığını belirtti. 

LC Waikiki, online alışveriş için iki saatte teslimat seçeneğini Bodrum ve Antalya'da da aktif etti. 

Elsiva, kullanıcıların kişiselleştirilmiş ürün ve kombinlere ulaşmasını sağlayan, öğrenen ve sürekli gelişen bir yapay zeka algoritmasına sahip. Bu algoritma, görsel tarama teknolojisiyle LC Waikiki kombinleri ve sosyal medyadaki trend kombinlerden oluşan ve sürekli genişleyen bir veri havuzundan besleniyor.

Elsiva bir moda danışmanı gibi sorduğu sorularla kişiye özel kombin ve ürünler getirirken, kullanıcıların sevdikleri için de özel ve kişiselleştirilmiş öneriler bulmasını sağlayabiliyor. Elsiva kişinin tarzına en uygun, yeni gelen, indirime giren ürünleri aramasına gerek kalmadan kullanıcıya ulaştırmayı hedefliyor.

Elsiva'yı deneyimlemek isteyenler buraya göz atabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.