Tüm aboneliklerinizi tek bir platformdan yönetmenizi sağlayan girişim: Abonesepeti

Aboneliklerini başlatma, yönetme, sonlandırma ve daha fazlasını yapmanıza yardımcı olan bir abonelik yönetim uygulaması olan Abonesepeti'ne yakından bakıyoruz.
Tüm aboneliklerinizi tek bir platformdan yönetmenizi sağlayan girişim: Abonesepeti

Abonesepeti'nin 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını 2021 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Bu yazımızda ise kullanıcılarının aboneliklerini başlatma, yönetme, sonlandırma ve daha fazlasını yapmasına yardımcı olan bir abonelik yönetim uygulaması olan Abonesepeti'ne yakından bakıyoruz.

2017 yılında Deniz Okumuş tarafından kurulan Abonesepeti, Şirket Ortağım'dan aldığı tohum öncesi yatırım ile birlikte şirketleşti. Şu an için 22 kişilik bir ekip ile birlikte yolunda devam eden Abonesepeti'ne 2017 yılında Müjgan Aydın, 2019 yılında ise Serkan Türkoğlu kurucu ortak olarak katıldı. Abonesepeti, 22 kişilik bir ekip ile yoluna devam ediyor.

2021 yılının son çeyreğinde Keiretsu Forum’dan aldığı 2. faz yatırım ile bir karşılaştırma platformdan, abonelik yönetim uygulamasına dönüşen Abonesepeti, ilk hizmet başlangıcından abonelik iptal sürecine kadar tüm aboneliklerinizi tek bir panel üzerinden yönetmenize odaklanıyor.

Abonesepeti'nin temel amacı ise kullanıcılarının paradan ve zamandan tasarruf etmesini sağlamak. Abonesepeti uygulaması ile aboneliklerinizi başlatmak, faturalarını ödemek, karşılaştırmalarını yapmak, yönetmek ve sonlandırmak mümkün. iOS ve Android uygulamasının yanı sıra web üzerinden de çalışabilen Abonesepeti, bütün aboneliklerinizi tek bir yerden planlamanızı ve takip etmenizi de sağlıyor.

Aboneliklerin yanı sıra Abonesepeti uygulaması içinden DASK Zorunlu Deprem Sigortası ve araç kaskolarının yapılabildiğini de ekleyelim. 12 farklı kategoride 30'dan fazla marka ile çalışan Abonesepeti'nin toplamda 200 binden fazla müşterisi bulunuyor. Girişimin hedefi ise yıl sonuna kadar 2 milyonunun üzerinde kullanıcıya ulaşmak.

Abonesepeti uygulamasının gelir kaynakları arasında kurumlara kazandırdığı aboneliklerden komisyon, fatura ödemelerinden, TL yüklemelerinden, sigorta ve kasko satışlarından da işlem başına gelir ve uygulamanın abonelik gelirleri yer alıyor. Abonesepeti'nin Workup Girişimcilik Programı’nın 10. dönemine seçilen girişimler arasında da yer aldığını da ekleyelim.

Finansal ödeme kolaylığı için yakın gelecekte Abonesepeti Cüzdan özelliğini de canlıya almayı hedefleyen Abonesepeti, sadece aboneliklerimizi değil, abonelik bütçelerini de yöneteceğiniz bir Fintech uygulamasına dönüşmeyi planlıyor. Dilerseniz Abonesepeti uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.