Yemeksepeti'nin sadakat programı Yemeksepeti Club'ın kullanıcı sayısı ilk üç ayda 2.5 milyona ulaştı

Yemeksepeti Club’a katılan kullanıcılar, en az bir görev tamamladı ve kupon bakiyesine dönüştürülebilir puan ödülleri kazandı.
Yemeksepeti'nin sadakat programı Yemeksepeti Club'ın kullanıcı sayısı ilk üç ayda 2.5 milyona ulaştı

Yemeksepeti’nin 1 Mart’ta hizmete sunduğu kullanıcı sadakat programı Yemeksepeti Club'dan daha önce sizlere detaylı olarak bahsetmiştik. Şimdi ise Yemeksepeti Club'ın ilk üç aylık sonuçları açıklandı. Buna göre Yemeksepeti Club'ın kullanıcı sayısı ilk üç ayda 2.5 milyona ulaştı. Yemeksepeti Club’a katılan kullanıcılar, en az bir görev tamamladı ve kupon bakiyesine dönüştürülebilir puan ödülleri kazandı.

En baştan hatırlatalım; bu program sayesinde kullanıcılar, görevleri yerine getirerek YemekPuan elde ediyor ve bu puanları ödül dükkanında indirim kuponlarına çevirerek market ve yemek siparişlerinde kullanabiliyor. Kullanıcılar, görevlerle ilgili siparişleri tamamladıklarında Yemeksepeti Club avantajlarından yararlanabiliyor. Kuponlar, yemek siparişlerinde online kredi kartı ödemesiyle kullanılabilirken, kapıda ödemeyi tercih eden kullanıcılar da tüm restoranlarda, tüm ödeme tiplerinde ve tüm teslimat yöntemlerinde, görevin türüne göre yemek ve market siparişleri için puan kazanabiliyor.

İlk verilere göre Yemeksepeti Club görevleri, kullanıcıların sipariş frekansını da belirgin şekilde artırmasıyla öne çıkıyor. Kullanıcıların farklı eğilimlerini de ortaya koyan Yemeksepeti Club’ın en sadık kullanıcısı 164 sipariş verdi, en fazla puan kazanan kullanıcı ise 1035 puan topladı ve en çok puan çeviren kullanıcı 1.000 puanıyla kupon kazandı.

Yemeksepeti Club sadakat programının farklı mutfaklara ve restoran türlerine olan ilgiyi de artırdığı gözlemlendi. En çok sipariş alan 5 mutfak ise sırasıyla burger, kebap & Türk mutfağı, pizza, tavuk ve döner oldu. İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra en çok Yemeksepeti Club siparişi veren iller sırasıyla Antalya, Bursa, Kocaeli, Muğla ve Adana oldu.

Yemeksepeti Club görevleri, Gel-Al siparişlerine yüzde 15’in üzerinde bir artış sağladı

1 Nisan - 10 Mayıs arasındaki Yemeksepeti Club görevleri Gel-Al siparişlerine yüzde 15’in üzerinde bir artış sağladı. Üye restoranlarlarda geçerli indirim ve avantajlardan faydalanma imkanı da sunan Gel-Al hizmeti ile Yemeksepeti kullanıcıları, seçtikleri adrese yakın üye restoranlardan sipariş vererek yemeklerini kendileri teslim alabiliyor.

Yemeksepeti Market siparişlerinden de YemekPuan kazandıran Yemeksepeti Club’ın ileri dönem planları arasında çeşitliliği artırmak var. Bu noktada öncelikle Yemeksepeti Mahalle'nin entegrasyonu ve zincir restoranlara özel görevlerin açılması planlanıyor.

Yemeksepeti Club sadakat programı, kullanıcıların yemek siparişi verdikçe kupon kazanmalarını sağlayarak sadakati artırmayı ve yeni hizmetlerin benimsenmesini hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.