SabancıDx şirketinin yeni genel müdürü Tevfik Kor oldu

SabancıDx tarafından paylaşılan bilgilere göre 2019 yılından bu yana SabancıDx’in Dijital Dönüşüm Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Tevfik Kor, 1 Haziran 2023 itibarıyla şirketin genel müdürü oldu.
SabancıDx şirketinin yeni genel müdürü Tevfik Kor oldu

Sabancı Holding iştiraklerinden olan Dx Technology Services and Investment BV (DxBV) ve SabancıDx şirketlerinde yeni atamalar gerçekleşti. Siber güvenlik, ileri veri analitiği & dijital pazarlama teknolojileri, bulut & teknoloji hizmetlerinin yanı sıra dijital dönüşüm alanında çözümler sunan SabancıDx şirketinin yeni genel müdürü Tevfik Kor oldu.

SabancıDx tarafından paylaşılan bilgilere göre 2019 yılından bu yana SabancıDx’in Dijital Dönüşüm Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Tevfik Kor, 1 Haziran 2023 itibarıyla şirketin genel müdürü oldu. SabancıDx şirketinin yeni genel müdürü okan Tevfik Kor'un bu görevine ek olarak DxBV Operasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüteceğini de ekleyelim.

Kor, DxBV markasının ürün ve hizmet portföyüne uyumlu bir şekilde tasarlanması, geliştirilmesi ve hayata geçirilmesinden sorumlu olacak. Tevfik Kor'un ayrıca Radiflow Yönetim Kurulu Üyesi rolüne devam edeceğini de ayrıca paylaşalım.

Lisans eğitimini 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlayan Kor, iş hayatına 2000 yılında Arthur Andersen / Ernst&Young firmasında danışman olarak başladı. Sonrasında Siemens Business Services, Hewlett-Packard, Atos/Siemens Business Services ve Teknosis gibi önemli firmalarda da çalışan Kor, 2018 yılında Dijital Dönüşüm Direktörü olarak SabancıDx ekibine katıldı. 2019 yılının Eylül ayında ise SabancıDx Dijital Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı olan Kor, Haziran ayı itibarıyla ise şirketin yeni genel müdür oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.