Entegrasyon platformu Digibee, 60 milyon dolar yatırım aldı

Digibee tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, B serisi yatırım turunda 60 milyon dolar yatırım aldı. Digibee'nin 60 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Goldman Sachs liderliğinde gerçekleşti.
Entegrasyon platformu Digibee, 60 milyon dolar yatırım aldı

Sunduğu entegrasyon platformu ile birlikte kurumların dijital dönüşümünü kolaylaştırmayı hedefleyen bir girişim olarak karşımıza çıkan Digibee, yatırım aldığını duyurdu. Digibee tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, B serisi yatırım turunda 60 milyon dolar yatırım aldı.

Digibee'nin 60 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Goldman Sachs liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Goldman Sachs haricinde ise Leadwind, Southern Europe, Vivo Ventures, Kinea ve G2D da katıldı. Alınan 60 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Digibee girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 100 milyon dolara ulaştı. Şirketin değerlemesi ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

2017 yılında Peter Kreslins, Rodrigo Bernardinelli ve Vitor Sousa tarafından São Paulo merkezli olarak kurulan Digibee, dijital dönüşüm odaklı bir entegrasyon platformu sunuyor. Brezilya'nın yanı sıra ABD'de de aktif olarak hizmet veren Digibee, temelinde low-code bir platform sunuyor.

Digibee CEO'su Rodrigo Bernardinelli tarafından yapılan açıklamalara göre şirket, alınan 60 milyon dolarlık yatırım ile birlikte ABD ve Brezilya'da büyümeye devam edecek. Şirketlerin kullandıkları araçları ve yazılımları birbirine entegre etmesine odaklanan Digibee platformunun yakın zamanda yapay zeka desteğine kavuşacağını da ekleyelim. 

250'den fazla müşteriye sahip olan Digibee platformunun rakipleri arasında ise Boomi, TIBCO, SAP, Microsoft, Oracle ve IBM gibi önemli markalar yer alıyor. 280 çalışana sahip olan Digibee, yatırımla birlikte ekibini büyütmeyi de planlıyor. Şirketin hedefi ise yıl sonunda 300'ün üzerinde çalışana sahip olmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.