Insurtech girişimi Insify, 10 milyon euro yatırım aldı

Insify, Seri A turun uzantısı olarak 10 milyon euro yatırım aldı. Münih Re Ventures tarafından yönetilen tura Accel, Frontline Ventures ve Visionaries Club ile Nico Rosberg ve Opera Tech Ventures gibi yeni isimler de katıldı.
Insurtech girişimi Insify, 10 milyon euro yatırım aldı

Hollanda merkezli insurtech (sigorta teknolojisi) girişimi Insify, Seri A turun uzantısı olarak 10 milyon euro yatırım aldı. Söz konusu yatırım Münih Re Ventures tarafından yönetilirken, tura Accel, Frontline Ventures ve Visionaries Club ile Formula 1 Dünya Şampiyonu Nico Rosberg ve Opera Tech Ventures gibi yeni isimler de katıldı. Insify, Seri A turda 15 milyon euro yatırım almıştı. Şimdiki 10 milyon euro da bunun devamı olarak yapıldı. 

Yeni yatırımla Insify, ürün grubunu genişletmeye devam edecek, aynı zamanda ilk odak noktası Almanya ve Fransa olan ek Avrupa pazarlarına açılacak. Şirket aynı zamanda ekibini genişletmek de istiyor. 

2020 yılında Koen Thijssen tarafından kurulan Insify, işletme sigortasını girişimciler ve KOBİ'ler için daha basit, daha hızlı ve daha uygun fiyatlı hale getirerek dönüştürmeyi hedefliyor. Şirket, uçtan uca bir dijital müşteri yolculuğu geliştirerek KOBİ'lere iki dakika gibi kısa bir sürede işletme sigortası teklifi sunuyor. Veri analitiğinden yararlanan şirket, kapsamın her işletme için özel olarak tasarlanmasını ve ayrı ayrı fiyatlandırılmasını sağlıyor.

Hollandalı girişim, Münih Re tarafından desteklenen, çeşitli sektörlerdeki girişimciler ve küçük işletmeler için ticari sorumluluk ve profesyonel tazminattan mesleki sakatlık kapsamına kadar uzanan tescilli ve özel sigorta ürünleri geliştiriyor. 

Insify ile küçük şirketler doğrudan şirketin web sitesinden fiyat teklifi alabiliyor. Şirket, online forma ek olarak, potansiyel bir müşteri hakkında bazı ek bilgiler almak için gelişmiş analitik kullanıyor. Insify, pazarın bu segmentinin mantıklı olabilmesi için müşteri edinme maliyetini düşürmek istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.