Pazar yeri odaklı reklam platformu sunan GoWit, 1 milyon dolar yatırım aldı

GoWit, sunduğu perakende reklamcılık platformu ile online satışların artırılması, müşteri kazanımı ve marka bilinirliğine odaklanıyor.
Pazar yeri odaklı reklam platformu sunan GoWit, 1 milyon dolar yatırım aldı

Pazar yerlerine reklam platformu sunan yerli girişim GoWit, 1 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. 1 milyon dolarlık yatırım turuna Esas Ventures, Alarko Ventures, APY Ventures ve Mindvest GSYF katıldı. Bu yatırım, şirketin Türkiye pazarında güçlenmesi ve diğer yandan küresel olarak büyümesi açısından önemli görülüyor.

Dijital reklamcılık alanında çözümler üreten GoWit, sektörde 10 yılı aşkın deneyime sahip üç kurucu ortak Emrah Adsan, Enes Dabanlıoğlu ve Şerafettin Yarar tarafından 2019 yılında kuruldu. GoWit, sunduğu perakende reklamcılık platformu ile online satışların artırılması, müşteri kazanımı ve marka bilinirliğine odaklanıyor.

GoWit RMA platformundan, pazar yerleri reklam alanlarını birlikte çalıştıkları markalara sunarken, markalar ise farklı kanallarda gösterilebilen reklam formatları, etkili kitle hedeflemeleri ile marka bilinirliğini, satışları ve genel reklam dönüşümlerini artırabiliyorlar.

Yakın zamanda Londra ofisi açılıyor

GoWit, yakın zamanda Londra'daki ofisini açmayı da planlıyor. Geçtiğimiz yıl RMA (Retail Media Ads - Perakende Medya Reklamları) platformunu piyasaya süren GoWit, kısa süre içerisinde yerli ve global pazar yerleri ile partnerliklerini duyurmuştu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan GoWit Kurucu Ortağı ve CEO’su Emrah Adsan, “RMA ürünümüzü piyasaya sürdükten sonra, hem ülkemizde hem de dünya genelinde oldukça bilinen şirketlerle anlaşma imzalamamız, üstüne bu yatırımı almamız hedeflediğimiz çalışmaları daha hızlı yürütebilmemiz adına oldukça önemli. Bu süreçte, kapsamlı bir reklam platformuna ihtiyaç duyulduğunu açıkça gördük ve ürün-pazar uyumunu yakalayabildik. Yatırımcılarımızın her birine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunmak istiyorum, sektördeki değişimde öncü olabileceğimize olan inançları bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.” dedi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.