Web3 ödeme şirketi Transak, 20 milyon dolar yatırım aldı

Ödeme ve kullanıcı kazanımı altyapısı sunan Transak, A serisi yatırım turunda CE Innovation Capital liderliğinde 20 milyon dolar yatırım aldı.
Web3 ödeme şirketi Transak, 20 milyon dolar yatırım aldı

Birleşik Krallık merkezli Web3 ödeme şirketi Transak, A serisi yatırım turunda 20 milyon dolar yatırım aldı. Yatırımın liderliğini erken aşama girişimlere yatırım yapan CE Innovation Capital üstlendi. Yatırım turuna katılanlar arasında SBI Ven Capital, Sygnum, Azimut, Third Kind Venture Capital, UOB Venture Management, Signum Capital, Animoca Brands, Genting Ventures, Istari Ventures, No Limit Holdings, Zilliqa Capital, Woodstock Fund, IOSG Ventures, KX, Axelar, Tokentus ve The Lao yer aldı. 

2019 yılında Sam Start ve Yeshu Agarwal tarafından kurulan Transak, geleneksel finans ile kripto varlıklar arasında sorunsuz bir geçiş sunuyor. Geliştiriciler ürünlerine Transak'ın ödeme ve kullanıcı kazanımı (onboarding) altyapısını ekleyerek Web2 arayüzünde Web3 deneyimi sunabiliyor. Bu noktada Transak, KYC gerekliliklerini, yasal uyumluluk ve risk takibini, ödeme yöntemlerini ve müşteri desteğini üstlenmiş oluyor. 

Transak'in sunduğu ürünler arasında fiat para birimleriyle kripto almanızı, aynı şekilde kripto para birimleriyle de fiat para birimleri almanızı sağlayan on/off Ramp bulunuyor. Ayrıca girişimin Transak One ürünü, kullanıcıların fiat para birimi ile doğrudan akıllı sözleşmelere dahil olmasını sağlıyor. Şirketin öne çıkan diğer 2 ürünü ise NFT Checkout ve Metaverse ATM

150'den fazla ülkede faaliyet gösteren Transak, 75'den fazla blockchainde 160'dan fazla kripto parayı destekliyor. Transak şimdiye kadar MetaMask, Coinbase Wallet, Splinterlands ve AAVE ürünlerinde kullanıldı. Şirket ilerleyen dönemde Orta Doğu ve Asya Pasifik bölgelerine açılmayı planlıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.