Insider, 105 milyon dolar yatırımla hangi girişimleri satın alacak?

Insider'ın yeni yatırım turunu ve gelecek planlarını şirketin kurucu ortağı ve Chief Product Officer'ı Muharrem Derinkök ile birlikte konuştuk.

Ülkemizdeki girişim ekosisteminin en önemli oyuncuları arasında yer alan Insider'ı geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Kısa süre önce 105 milyon dolarlık önemli bir yatırım da alan şirket, bugüne kadar aldığı yatırımı 274 milyon dolara ulaştırdı.

Insider'ın diyalog bazlı yerli mesajlaşma platformu MindBehind'ı satın aldığını da geçtiğimiz Ocak ayında sizlerle paylaşmıştık. Insider, aldığı 105 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte satın almalara devam etmek istiyor. Insider'ın yeni yatırım turunu ve gelecek planlarını şirketin kurucu ortağı ve Chief Product Officer'ı Muharrem Derinkök ile birlikte konuştuk.

Türkiye'den daha fazla girişim satın almayı hedefliyor

Röportajımıza Insider'ın sunduğu çözümlerden bahsederek başlayan Muharrem Derinkök, alınan yatırım sonrasındaki gelecek planlarının detaylarını da paylaştı. MindBehind satın almasını hatırlatan Derinkök, ilerleyen dönemlerde çeşitli satın almalar gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi. Derinkök'ün paylaştığı bilgilere göre şirket önceliği dijital pazarlama ve CRM ekiplerinin ihtiyaç duyabilecekleri inovatif teknolojiler geliştiren şirketler.

Insider kurucu ortağı ve Chief Product Officer'ı Muharrem Derinkök ile yaptığımız keyifli röportaj içinde hem alınan yeni yatırım ile ilgili detayları hem Insider'ın gelecek planlarını hem de şirketin satın almalar konusunda izleyeceği yol ile ilgili detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.